6.mesicni prohlidka

19.12.2008

Tak holky, nase Terinka ma 7660g a 68cm :h: Krasne prospiva a je zdravoucka a vse je v poradku :qu:
Dostala prvni davku Prevenaru a byla moc statecna jen na sekundu zaplakala :\x:
Jinak jsem se ptala na jeji vecerni zachvaty breku a prej je to proste u spousty deti :( Jednou to prejde......
A ptala jsem se na prikrmy.....no mohla bych klidne zacit uz dneska jenze ja ji nechci davat ty kupovany,ale varit ji a ted jak budem na hotelu by to bylo moc slozity,takze zacnem s mrkvickou az se vyresi nase bydleni :)
Klidne ji muzu jenom kojit a na noc davat kasi........

tak to máte pěkný míry :\x: :\x: :\x: :\x: :qu: :qu: :qu: je to statečná holka :girl: no s tím brekem jsi mě nepotěšila, my taky takhle večer před usnutím vyvádíme :00: a náhodou kupovaný příkrmy jsou dobrý :one: :hu: :hu: :hu:

ahoj, tak pokud kojíš a prospívá, tak neni co řešit, já dokojila, protože malá nechtěla už koncem pátého měsíce, mrzelo mě to, ale oc se dalo dělat (dávala jsem jí příkrmy i kaši, tak možná tím jsem jí odstavila sama) a právě by mě zajímalo, jak je to u dětích ,déle kojených (četla jsem o malých závislácích :-) )jako jestli se pak nenaučí hůř na ty příkrmy, nevíš?

In reply to by terinka

to jo, kojení je nejjednodušší a nejlepší co může být. ale ta naše gurmánka holt chtěla něco lepšího :-D kaši dáváš ze lžičky? já do min. týdne z lahve, pak ze lžičky, někdy to trvá věčnost, ale dobrý :-D

Ahoj Terinky :a:
malá je šikulka jak zvládla očkování a má krásné míry. My jsme měli jít dneska s Tomáškem taky na první dávku Prevenaru, ale od včera mi chudá stůně. Má rýmu jak blázen :( tak jdeme k dr. jen aby se na něj raději podívala.

no tak to je Terezka krásná holčička, my jdeme na půlroční prohlídku v lednu. To jsem na Denisku zvědavá a i na očkování Prevenaru jdeme. Máme to samé období nespaní, neustálého breku ... Koukala jsem Denisce :h: do pusinky a zdá se mi, že jí dole polezou zoubky :///:

No šikulka je to, jak je holky statčná!! takže nemusíš hned po ukončení dávat příkrm?? nás to čeká až za pár měsíců, ale zajímá mě to!! já myslela, že jo!Katka a Vivi

In reply to by terinka

Tak to je fajn! já taky nebudu chtít kupovaný, raději si to udělám pěkně doma a vím, že to nebude jen nějaká chemie!! a můžu se zeptat, jak to, že jste na hotelu?? jedete trávit svátky někde na dovču??Katka a Vivi

In reply to by Gasinka.

no prave a mame kupovat bio zeleninku...
muj muzik je ve Skotsku a zatim tam nemame bydleni bo nevime jest tam zustaneme melo by se rozhodnout snad koncem mesice.....a pak si hned najdem domek uz se tesim.
takze Vanoce na hotelu ch jooooo,ale hlavne,ze budem spolu :h:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka