opruzeniny,exemy a spoustu jiných....

19.12.2008

Ahoj maminky chtěla jsem vám doporučit SUDOCREM, které to ještě neznají.Pochází z Německa, ale u nás v lékárně se už dá také koupit.Poradila nám ho doktorka.Malá se mi trochu na pipince osipala a je to pryč. :a: Sice stojí kolem 80Kč, ale je vážně dobrý.Je URČEN KE KAŽDODENNÍMU POUŽÍVÁNÍ PŘI MNOHA KOŽNÍCH PROBLÉMECH, NAPŘÍKLAD OCHRANĚ POKOŽKY U DĚTÍ POUŽÍVAJÍCÍCH PLENKU, K PÉČI O KŮŽI U EXEMATICKÉ POKOŽKY, PROLEŽENIN, AKNÉ, DROBNÝCH SPÁLENIN NEBO POVRCHOVÝCH ODĚREK.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, já jsem si ho koupila pro sebe, když jsem se osypala po WELEDA masážním oleji a to dost hustě. Je to pro miminka, tak těhule to mohou také. Chodila jsem sice 2 dny naostro, ale přestalo mě to svědět a krém pomohl, doporučuji.

Myslis ze bych jej mohla pouzit i ja v tehotenstvi, udelaly se mi neake pupinky na vnitrni strane stehen, tak sem mazala ondrejovkou a porad to mam.Muzes mrknout na letacek jestli se smi pouzivat i v tehu, dekuji.

Ahojky!!!Já zas můžu stejně doporučit PEVARYL.Byl na předpis doktorky,ale opravdu za to stál.Malý měl často antibiotika a při nich se mi vždycky pořádně oprudil,s Pevarylem jsme měli další den po problému!!! :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka