Francouzské brambory?

19.12.2008

:a: Ahojky děvčata,mám prosbu }:) Zítra chci dělat francouzské barmbory :hu: tak mě napadlo písněte jak je děláte vy a co tam vše dáváte?Už nevím co vařit tak třeba mi pomůžete trochu pozměnit jídelníček :a\|: :s: Předem děkuji :k:

ahoj ja dávám vařené brambory nakrájené na jemné kolečka,trochu cibule, pak vrstvu hrášku, kukuřice, slovenského točenáku, vařeného vajíčka,sterilované okurky, sůl a pepř, a znovu...dám na chvíli do trouby, pak zaliju rozmíchanými vejci a dám zapéct...navrch posypu sýrem...

V Babicových dobrotách to bylo takhle. Dělala jsem to a bylo to dobré.Na sebe vrstvit strouhané brambory nakrajená zelená cibulka nakrajené nějajé uzené nakrajená paprika strouhané brambory. CHvíli zapéct polít vajíčkem zase chvíli zapéct na to tvrdý sýr a dopéct. Oni měly syrové brambory já jsem je radši vařila. Dobrou chut.

Ahojky, já je dělám na dvojí způsob...buď klasické (brambory, uzené maso, cibule, hrášek a vejce) a nebo ty zbytkové = co dům dal :s: od zeleniny, přes maso¨- třeba když ti zbyde kuře, tak ho oberu a maso do toho naházím ... no prostě fantazie :-)

Ahoj Evčo. Já dělám s dušenou mrkvičkou a brokolicí na cibulce. Někdy dávám místo klobásy uzený tofu. Jak je uzený, tak to pěkně ovoní stejně jak klobása a je to zdravý :s: A ještě i sympu sýrem. jo a zalívám rozšlehaným vajíčkem v mlíce nebo smetaně a vlastně dávám i vařený vejse na kolečka dovnitř. :hu: Je to mňamka, ale trvá to dost dlouho :(

tak já je dělám s cuketou, uvařim si brambory, nakrájím na kostičky, na půlkolečka nakrájím dvě klobásy, na kostičky cuketu a začnu pokládat, vrstva brambor, pak klobása, na to cuketa a na to ještě cibule, a pak znovu, brambory, klobása, cuketa, cibule, nakonec vezmu smetanu, smíchám s vajíčkem, s jednou lžící hořčice a lžičkou koření gyros, všechno smíchám a potřu tím to žraso a dám do trouby, asi po dvaceti minutách to posypu sýrem a nechám dopéct, je to mňamka :hu: :hu: :a\|: :hu: :hu:

Já si nejdřív uvařim bramrotry, buď ve slupce a pak je až loupu a krájim (nebo prozlačim skrz to sítko na brambory) nebo vařim už oloupaný a nakrájený na kolečka. Osmahnu si cibuli, pak k ní přidám nakrájený uzený a nakonec kyselý okurky nakrájený. Smíchám s bramborama, peču a nakonec zaleju vajíčkama :) a moc nám to takhle chutná.

Já dávám cibili ,měkký salám,někdy zeleninu (normálka mraženou povařím zvlášť jen malou chviličku a nasypu k bramborám do pekáčku ),kmín,sůl,smetanu s vajíčkama promíchám a naleju ,no a hodně sýra,a já si na talíř pak dám na to i olivy mňam ,ale můžeš to dělat jen se salámem .

já si nejprv uvařím brambory ve slupce, pak je oloupu. Na pánev dám nakrájený gothaj na kostičky, až se trošku vypeče přidám pokrájenou cibuli, společně osmahnu. Ke konci přidám sladkou papriku. Do pekáčku vrstvím brambory, osolím,pak tu směs salámu a cibule (můžeš přidat i trošku česneku) a navrch zase brambory a osolím. Zalévám celou šlehačkou rozmíchanou s vajíčky. :hu:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka