Stále nevím

18.12.2008

Holky tak já nevim opět jsem slabě špinila, MS nikde a když jsem si zkoušela test tak vyšel negativní :r: tak fakt nevim...máte s tím někdo zkušenosti??K Dr.jdu až 12.1.ale to je strašně daleko,jak to mám zjistit??Chtěla jsem dát naše těhotenství příteli k Vánocům ale takhle je to asi mrtví,když to nezjistim..Poradte mi prosím :? děkuji moc za odpovědi

Kliknutím vložíte smajlíky:

jo a holky, jak se měří ta teplota, nebo spíše čím? myslim tim zda digi nebo klasický teploměr? a je lepší do pusy nebo do pochvy???

In reply to by Lariska

jakým teploměrem a kde se měří .... důležité je měřit pořád stejným, na stejném místě a pokud možno ve stejnou hodinu, nejlépe 5 - 6 hod. ráno. Já měřila normálním rtuťovým a v pochvě.

jee, ahoj, tak jsme na tom úplně ale úplně stejně.mam zpoždění už patý den, testy negativní, přiznaky téměř žádne. jediné co mě napadá je že jsem vysadila prášky před měsícem a asi Ms dorazi jen jak se tělo vzpamatuje. spiš bych brala to těhu, ale radějí si nedělam iluze.

In reply to by Lariska

já mám příznaků víc než dost.prášky jsem vysadila už před 2 měsícema....Tak nevim budu muset jít k Dr dřív nebo to už nevydržim...Až budu vědět tak vám napíšu,držte mi palečky.. :cc): :q:

In reply to by maruška18

a můžu se zeptat na tvé příznaky, jaké maš. ja jediny co mam a dalo by se to považovat za příznak je že chodim na malou jako blazen co hodinu. hrozný. tekutiny skoro nepiju. no a pak to zpoždění. moc ti držím palečky at ti doktor vyvráti negativnost testu a ptvrdí těhu

No tak moje švagrová si dělala zase testy a ty jí vyšli pozitivně, tak šla k dr a nebudeš věřit, ale krev zprvu ukázala, že je negativní, tak si doma zase udělala test a vyšel pozitivně, tak šla pak znova k dr a konečně jí potvrdili těhu ;)

A jak dlouho máš zpoždění? Pokud už nějaké zpoždění je, změř si ráno v klidu před vstanutím z lůžka bazální teplotu (nejlépe kolem 6.hod. ráno) .... pokud bude nad 37°C, je to téměř jité. U mne to fungovalo.

a co Ti brání skočit si k dr.dřív. Já osobně bych si tam skočila před Vánocemi. Dr. se určitě zlobit nebude, když se za ním stavíš dřív, aby jsi měla jistotu, zda jsi nebo nejsi těhu. Moc držím pěsti, aby jsi těhu byla.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka