... a mám hotovo :-)

18.12.2008

zdarec ženy. tak mám napečíno....včera mě krapet polil pot, když jsem zjistila, že za týden je "to" tu, ale jsem žena činu a v rekordních časech stáhám nestihnutelné :s:
přiznávám se tedy, že vánoce mě nějak neberou a kdybych nebyla tak děsně prožraná, tak prdim i na to cukroví. tudíž vánoční výzdobu u nás nenajdete, stromek zdobí manžel 24. a vánoce u nás připomíná akrorát pohozený vánoční balící papír a mašle... ale dnes odpoledne jsem se rozhodla, že k neozdobeným perníčkům a nepovedeným pracnám ještě něco přidělám a pokusím se, aby se to povedlo....no a že bych to ráda stihla během jednoho večera. za spolupráce rychlé hudby OffSpring jsem zvládla 4 druhy cukroví a ještě peču housky...ještě musim udělat kokosky, bo mi zbyly bílky a sypká směs z loňskýho roku, ale na ty dneska kašlu, to bych tu trčela až do rána
jo a ještě přikládám foto synka, který se pomamil a stalo se z něj dítě činu, které se rozhodlo, že je na čase vzít vše do svých rukou :s:

pisu ti pres mobil a kvuli pitomemu smajlikovi,se mi text nekam ztratil.Si to fakt zenuska sikovna!Zitra cekam,ze mi ma prijit tato zidlicka!Se na ni moc tesim!Jak si s ni spokojena?

In reply to by Danka

jsem moc. sice mi nejprve nešly nacvaknout nožičky asi nemám sílu, tak jsem nadávala, že to tam nedrží, ale pak přišel chlap a nožky nacvakl...a židle je super, dá se polohovat sedátko, takže i když toník ještě nesedí, tak ho tam mám jak v autosedačce-vajíčku. no a je bytelná, takže věřim tomu, že ani větší děcko, když v ní bude dovádět, tak se nepřeváží a dobře se s ní manipuluje ;)

Tesi, to je hodně z dálky.....no jak je ten plast do kterého se dávají ty nožky, tak jak ten plast končí, tak trošičku níž je dírka....máš jí prázdnou, nebo tam máč tyčinku?

ty jsi siiiiiilena!! :jawdrop: ja mam 3 druhy a asi smitec :) tonik je k sezrani, je fakt desne roztomilej :h: :c:

In reply to by PETRUSE333

14 dni? tak to uz asi tech 15 druhu nestihnu.... :s: :s: :s:
Peti, jedete zase na Moravu, co? Rekla bych Ti - stavte se ... ale kdyz ja nemam ani jeden druh, tak bych si tak trhla maximalne vanocni ostudu. :00:
SHARANE+LUCINKA

Teso,
sakris, posli nakou cukro-zasilku smer PV, jo???? ;)
Ja sem totalne ve skluzu - s nakupem van. darku sem zacala teprve ted v pondeli a jak to tak vypada, tak jeste pristi utery budu litat nekde po obchodech .... Poradam ted skoro denni vyjezdy do nocniho Tesca (cili ne denni, ale vlastne nocni) a domu se vracivam pravidelne az skoro k pulnoci!!!!!!!!!!!!!! :00: Takze na cukrovi fakt nejak nemam cas.... posli aspon neco - aspon 3 kokosky - pro kazdeho z nas jednu ... prosiiiiiiiiiiiiiiiiim !!!!!!!!!!!!!!!!!! :P
SHARANE+LUCINKA
PS: Tonik je borec!!!!!!!!!!!!!! Jak vidno, tak to vzal opravdu zodpovedne do svych rukou! :one: :hu: :s:

In reply to by sharane

Já jsem byla nakupovat vánoční dárky teď v úterý s kamoškou a malou. V poledne jsme začaly a v 9 večer mě pozavírali obchody a já neměla vše co jsem chtěla. Zítra to jedu dohnat, malou nechám u tchyně, protože potřebuji sklopit sedadla kvůli dárku z ikei pro přítele a malá by se mě jaksi do auta už nevešla :///:
Jinak já jsem pekla s tchýní, uvrtal mě do toho přítel - já bych se na nějaký pečení vyprdla, a napekli jsme 15 druhů. Ale neptej se mě jaký, ani nevím. Protože jsem od pečení odbýhala k malé a hlavně vykrajovala... Prostě nemám přehled. Kéž by byl aspoň sníh, hned by Vánoce byly veselejší.

Krásně pracuje :s: Tesi prosím Tě, zítra odjíždíme a manžel rozložil Fábulu a zjistila jsem, že jak jsou dole ty tyče a na nich kolečka, tak tam má být taková tyčka, aby to nešlo vyndat, když dáváš prcka nahoru a šlápneš na spodek....máš tam ty tyčinky?

In reply to by PETRUSE333

U těch nožek dole je akorát takovej plast a do něj nacvakneš dozadu kolečka a dopředu takový špunty, co nekloužou.a jediná tyčka, která k tomu byla patřila do sedátka, aby se tam ukotvilo. ale jestli chvilku vydržíš, tak jí vyfotim celou a můžeš posoudit, jestli tam máte všechno

In reply to by PETRUSE333

do kterýho plastu se strkaj tyčky? já tam měla jenom jednu jedinou a ta je v tý sesli - sedátku....ale do toho spodku, co je u země se žádný tyčky nestrkaly.....Peti, ještě ti vyfotim tu tyčku u sedátka, ale přes mobil by to bylo rychlejší, jestli chceš písni mi soukr. zprávou číslo a já ti poštu MMS....

gratuluji. Jsi opravdu šikovná. Já bych ty Vánoce brala líp, kdyby byl sníh. Ale to hnusný počasí co teď je? Je to k :sick:
Nějak mě neberou, je to pořád o tom stejným. I když jsem si říkala, že s mimiskem to bude jiné, tak zatím to vidím stejně. Možná kdyby byl ten snížek...

No tak to jsi Tesi ale velká šikulka a míšsto toho, aby jsme po večerech odpočívali, tak makáme, nebo jako trubice tady krafeme :s:

In reply to by Tesa

tak to ja bych bych se teda rozhodne nedivila - ja te naopak plne chapu :one: , pac sem na tom uplne stejne!!!!!!!!!!!! :s: :s: :s:
(vracivam se z mych nocnich vanoco-nakupu vetsinou az k pulnoci, tak kdy jindy sem zajit jindy nez pozde v noci, ze jo?)
SHARANE+LUCINKA

In reply to by sharane

my letos zahlásili, že vánoce budou opravdu skromné....a jsou. něco málo ještě pokoupíme, kalendáře nám došly domů poštou, dárky pro synka taky, takže naštěstí se můžu vyhnout ucpanýmu městu a chodim akorát pro jídlo :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka