Tak komu ještě nespí miminko????

18.12.2008

Tak komu ještě nespí miminko????Přiznejte se ;) Nebo je Daneček jediný zlobivec a všechna ostatní miminka krásně :'zz): :'zz): :'zz): . A mám asi 3 pračky nevyžehleného prádla a on jako naschvál :§) :§) :§) :§) ... :00: :00: :00:

Daneček zabral o půlnoci a né u sebe v postýlce, ale krásně u nás v posteli, byl na mě přicuclý jak pijavice...Ve 4 se vzbudil na papu, pak jsem ho dala do postýlky, poté se vzbudil v 8, napapnul a zase odpadl a chtěl spát asi do poledne, v 10:30 jsem ho nekompromisně vzbudila. To jsou mi novinky, doufám, že to byl z jeho strany jenom úlet :s: Jo a ty 3 pračky nevyžehleného prádla mám furt v obyváku, asi mi tam zakoření :(

My spinkáme od 20h......sem tam se vzbudí, že chce dudel, nebo čajdu, papá kolem 3:30 a vstáváme kolem 7h...no a zítra odjíždíme na Vánoce na Moravu, tak se všichni těšíme :dance:

spí, už do sedmi.....a jestli se budou opakovat poslední dny, tak bude až do půl jedný....pak se nabaští, pak do tří, pak do šesti a v sedum hurá mámo vstávat :-)

Huráááá Deniska už konečně tak půl hodinky spinká bez kňourání, tak doufám, že jí to vydrží do rána :c: :c: :c: . Daneček je ve svým živlu co, to známe a nezávidím ti :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka