Stahovací pás

18.12.2008

Ahojte holky!!!Mám takový dotaz,která z vás nosila po porodu stahovací pás? Jestli to mělo nějaký účel? A taky už pro maminky,která by ho už nepotřebovala,tak bych měla zájem o koupi!!!

Kliknutím vložíte smajlíky:

JA MAM OBA,JAK KALHOTKY TAK PAS A VYDRZELA JSEM TO NOSIT ASI TYDEN.SILENE ME OBOJE SKRTILO .TAK JSEM SE NA TO VYPRDLA A TAKY JSEM TO PREZILA ,ALE V NEMOCNICI BY TO ASI BYLO TEZKE BEZ NEJ CHODIT,TAM JSEM BYLA RADA,ZE JSEM HO MELA.BOHUZEL TI JE NEPRODAM ZA 1 CHCI MIT BRZY DALSI MIMI A ZA 2 BYDLIM V ZAHRANICI

In reply to by marty71

Ahojky!!!I tak díky za odpověď,takže je dobrý už v nemocnici,jo?Vidíš to,to jsem vůbec nevěděla.U prvního jsem ho vůbec neměla,rodila jsem císařem,bříško jsem měla do 2 měsíců v původním stavu, už druhý den po císaři se mi zmenšilo na polovinu,ale tentokrát mám pupek šílený,tak se právě obávám,že budu mít po porodu pneumatiku jako hrom. A jaký máš? Na suchý zip,nebo na háčky? Ty na háčky jsou dražší,ale zase přemýšlím,že se ten suchý zip asi bude rozlepovat,jen co se nadechnu,ne?

In reply to by kockral

mam ten na suchy zip a nemusis se bat ze se bude rozdelavat,je tak silny,ze urcite bude v pohode.
jinak doporucuji si koupit mensi nez bys potrebovala.me po porodu zmerili a koupili mi 2 a byla mi moooc velka.jsem si ji jeste v nemocnici zmensila rucne asi o 20 cm.je potreba aby te stahli co nejvic to pujde a dej si to trochu vic pod zadek tak na urovni puliny ,aby te to nikde nebolelo a aby to dobre stahovalo.

In reply to by marty71

To se budu určitě hodně,jelikož mám doma už dva a půl letého klučinu!!! S prvním jsem byla po měsíci po porodu na tom stejně,jak před těhotenstvím,ale to jsem taky přibrala jenom 10 kg,teď je to ovšem masakr,už mám 17 a to fakt nevím z čeho. :? :( :a:

Ahojky, já ten pás mám, musím ho nosit po celý den a cvičit s ním, ale mám dojem, že mi od toho stahování otíkají nohy, přesněji kotníky. Ale jsem teprve týden po porodu, tak ty výsledky se dostaví až za hodně dlouho. Podle stavu mého "tvarohového" břicha se rehab.sestra vyjádřila v tom smyslu, že něco kolem půl roku bude trvat formování bočních svalů a teprve potom můžu nastoupit na posilování příčného svalu (doufám, že to říkám správně). Když to prý nebudu dodržovat, zadělávám si na problém s kýlou nebo na ještě na nějaký další.

In reply to by MarkétaT

Ahojky!!!Jejda,tak já myslela,že je to dobré na zavinování dělohy a na formování břicha,počítala jsem,že tak měsíc,dva ho budu nosit a ty mi píšeš takovou dobu? A když neposiluješ,tak můžeš dostat kýlu? To se to dovídám pěkné věci. Máš ten pás na suchý zip? Já se bojím,že ten na sucháč se mi bude rozlepovat!!! Už jsem přemýšlela,jestli se nebudu omotávat jen obínadlem!!!! :///:

In reply to by kockral

Ahoj, jo, ten pás je dobrý jako podpůrný prostředek. Na to stahování dělohy pomáhá a na lepší zatažení břicha taky, sama to cítím. Ale toho "tvarohu" se nezbavím jinak než doprovodným kalanetickým cvičením. Vzhledem k tomu, že jsem po císařském řezu, tak cvičím opatrně, ale s pomocí pásu věřím, že se výsledek dostaví. Jde totiž o to, že ten pás ti drží ty břišní svaly tak, aby se ti definitivně nerozjely a nevznikly kvůli tomu později nějaké další zdravotní komplikace v břiše. Já mám ten pás na suchý zip a opravdu nemusíš mít strach, že by se ti rozlepoval. Mně se nerozlepuje. Osobně bych na obinadlo asi nespoléhala... ten pás mi přijde lepší varianta. S tou kýlou mi to řekla ta rehabilitační sestra, tak předpokládám, že ví, o čem mluví. Nejvíc by to asi hrozilo v případě, když bych nenosila ani ten pás ani necvičila. Pás nosím, cvičím trochu taky, tak snad se to časem vyspraví. Jen to nevzdávat, když ten výsledek nebude vidět hned. Tak se měj moc pěkně a drž se. Ahojky, M.
P.S. A ta doba - to je individuální. Já jsem měla povolené břišní svaly i před těhotenstvím, takže podle toho to taky vypadá teď - břicho totálně rozjeté. Ale jiné holky, které předtím cvičily a i v těhu cvičily, tak to tak mít nemusí samozřejmě, je to individuální.

In reply to by MarkétaT

Tak díky za rady,akorát nevím,kdy budu cvičit,když mám dvou a půl letého kluka a budu mít další mimi,k tomu domácnost,manžel,asi bych potřebovala dalších 5 hodin navíc!!! Tak já dám na tvoji radu a skáknu se kouknout do těch zdravotnických potřeb pro ten na sucháč. Ale běda,jak se mi bude rozlepovat!!! :s: :a:

In reply to by kockral

Ahojky, já jsem taky ráda, když si vyšetřím chvilku. Pořád něco řeším nebo se věnuju Marcelce a den uteče jako voda. A neboj, ten pás fakt drží. Prodavačka by ti měla ukázat, jak se správně natáhne, mi to taky ukázala. Chodím v něm, sedím, ležím a drží furt stejně. Tak věřím, že když to funguje mně, tak to bude fungovat i tobě :-) Tož hodně zdaru. M.

já jsem ho měla a vůbec to nepomohlo ale taky jsem u toho necvičila a měla jsem tedy pořádný lavor po porodu ale už jsem ho bohužel prodala :(

In reply to by Macinka2

A jak dlouho jsi ho nosila,že ti nepomohl? Jak jsem všude četla,tak se doporučuje i po operacích břicha,že se ta kůže smrskává rychleji. To,že u toho budu muset ještě cvičit,to jsem nevěděla,myslela jsem,že se stáhnu a půjde to samo.Kéž by to tak šlo,že? Já mám právě teďkom šílený pupek,stehna,zadek,no prostě všechno,i když se nepřejídám,vůbec nevím,co s tím po porodu budu dělat,asi se z toho zblázním!!! :?

In reply to by Macinka2

Však po kojení a po Vánocích to pofičí,uvidíš!!! Já už mám teď z toho strach,kruci,do ničeho se nevlezu,taková celá nějaká povolená,špekatá,ještě mi přijde,že jak jsem teď přibrala,tak se mi začíná na stehnech značit celulitida. Asi budu po kojení na přístrojích - anticelules,nějaké ty přístroje atd. Asi zkusím i ten noční krém na celulitidu. Já nevím,na jednu stranu je to těhu nádherné,ale raději by mohli být těhotní chlapi. Od přírody jsou břuškatí,povolené svaly jim nevadí a špeky minimálně!!! :a:

In reply to by kockral

Já už nekojím :( a i když se snažím držet dietu kila nějak nejdou dolů, potřebovala bych cvičit ale nemám hlídání abych mohla chodit a doma to není ono :( a ani nemůžu používat ty různé přípravky na strie a celulitidu protože mám na ně alergii... No každopádně si užívej těhu a krásné vánoční svátky přeji :c:

In reply to by Macinka2

Jejda,tak to je nanic. Blbé,že nemáš hlídání. Ale já si ze začátku budu cvičit určitě doma,asi bych se s pneumatikou styděla jít někde do fitka nebo tak a taky kvůli těm penězům. Mám taky alergii na různé přípravky,ale naštěstí jen na obličeji,na těle se mi to málokdy projeví. Tak snad to budu moct používat. A nedívala ses na ten anti celules? Ten vakuový přístroj,je tu reklama na téhle stránce. To by možná mohlo účinkovat,k odbourání celulitidy je prý důležité ty tukové buňky rozbourat,aby se odplavily ven,takže masáže atd. Jinak taky přeju krásné,klidné a šťastné a veselé Vánoce,vánoční svátky!!! :a:

In reply to by Macinka2

No,já jsem jednou pracovala v kosmetické firmě,kde jsme měli jeden přípravek na celulitidu.Ten si kupovali i v zahraničí,byl to nejprodávanější produkt.Ten byl na bázi zahřívání. Udělal se hodně horký zábal,to uvolnilo tukové buňky,pak se to muselo pořádně masírovat a poté se pokožka namazala mastí s různými účinnými látkami.Ženské říkaly,že bylo fakt do dvou měsíců po celulitidě. Jmenoval se Thermoidosal,ale už je to takových pět let,co jsem tam pracovala a myslím,že už to ani neexistuje. Majitelka prý byla kvůli daňovým podvodům zavřená,či co. No,já se budu muset toho zbavit,nevím,jestli bych se s tím naučila žít,ale taky co mi bude zbývat,že?Taky se mi nechce vyhazovat peníze,jsem spíše hodně skromná,nic nechci,nic nepotřebuju,ale zase se chci vlézt do svého oblečení a to taky hlavně kvůli toho,abych nemusela kupovat nové.To by bylo peněz.

já mám stahovací kalhotky, ale samozřejmě mi nejsou pohodlné, protože mě škrtí, takže je moc nenosím :-)

In reply to by Kylli

A stahovací kalhotky zasahují i do stehen? Asi jak které,že? To bych asi taky potřebovala. A viděla jsi při jejich nošení nějaký úspěch? Už to vidím tak,že se spíš zafačuju do obínadla celá jako mumie, nedokážu si sama sebe představit po porodu. :r:

In reply to by kockral

já je fakt měla na sobě párkrát, takže ti nemůžu říct, jeslti jsou k něčemu dobré. když zatáhnu břicho a srovnám záda, tak je to dobrý, ale se zádama mám problémy, mám povolené svaly, to samé na břiše a třísla apod, takže se mi záda kulatí, vystrkuje se mi zadek a břicho, takže když někam jdu, tak si ty spodary vezmu, aby mi to břicho schovaly. já mám teda normální-ne takové ty trenkové, které by byly až do stehen. měla bych cvičit, ale mám doma malé šídlo, které chce pořád něco dělat, je hrozně živej a tak moc u něj nestíhám a po pravdě řečeno se mi ani moc nechce-jsem líná. nejdřív se mají posilovat šikmé břišní svaly-hned po porodu a po 3 měsících se může přímý břišní sval.

In reply to by Kylli

Díky moc!!! Já to právě měla s prvním taky tak,vůbec jsem na cvičení neměla čas a hlavně mi přišlo sobecké ten čas ubírat Páťovi. Takže teď,když budu mít doma dvě,tak si myslím,že toho času asi víc nebude,asi zkusím nějaké ty přístroje,které to budou dělat za mně, co je můžeš nosit,něco dělat a vlastně posiluješ!! :s: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka