Prosím pomozte:o(

18.12.2008

Ahoj máte prosím někdo zkušenosti s těhu testem ,,for You comfort,,? s citlivostí 20? použití 5-7 den po oplodnění?nevím jestli mu můžu věřit 2x mi tam vyšli // ale ta druhá jde vidět jen na fakt velkym světle :n:

:) Květuško,já jsi testy nedělám,protože bych se zbláznila,raději to nechávám osudu.................jsou to vyhozené peníze............. :) :spid: přeji at se brzo zadaří.................

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jé tak to slyšim strašně ráda.Testy blbý kdyby nebyli tak by se stim člověk tak netrápil :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No to je na tom právě to nejhorší přítel jí nějak nevidí,asi si myslí že mi hrabe ale já to i cítím,vím že tam mimísek určitě někde je :\x:

No tak to je super!!!!!!Ikdyž je vidět malinko tak je tam!!!!Koukám,že Ježíšek je štědrý už i před Vánoci. :cc): :a:

In reply to by Mimčo

No když já nevim nechci se radovat předčasně :\/: Ale dnes jsme si tady ten test dělala s kámoškou a ona tam nemá ani slaboulinkou čárečku ale já jo,jen mi fakt divný že skoro není vidět :n: možná jsem těhu ale asi ještě malinko viď?Je to fakt divný protože mě už 3 den bolí strašně prsa,mam je nateklí a dost mě bolí v podbříšku,jako kdybych to měla každou chvíli dostat.A ta pachuť v puse je fakt hrozná.Možná jsem už asi blázen ale fakt bych chtěla mít nějakou naději že jsem těhu :§)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka