Kycle+kontrola u dr.

18.12.2008

Ahoj holky, dlho som sem nepisala. Tak dnes sme boli na kontrolach..v pondelok budeme koncit sestinedelie, tak sme chceli stihnut doktorov este pred vianocami. Takze rano na gyndu...vcera som dostala menzees..tak som fakt nadsena..ale neva, aspon mi napisala doktorka antikosku:) m8te skusenosti s minervou? no a potom sme este isli s malou k pediatricke..ta tam bohuzial nebola...budem musiet zajtra. A nakoniec kycle..holky, Martinka ich ma v poriadku, ani nemusime davat siroke balenie..Tak to je fajn....a ako sa mate vy a mimisci?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj holky,my byly ve stredu na druhe kontrole na kyclich,siroke baleni nosime,ale Dr. rikala ze to je prevence a budeme to muset nosit az do 5 mesicu.no hruza,taky mi poradila,ze mam jist vapnik,takze jim i to a snad bude malej v poradku.Jinak nam jsou skoro 2 mesice-jo a menzes uz sem taky dostala :( :( :? :sick: Lucka a Davídek

ahojky holky :k:
teda to jsi dostala brzo menzec ja doted ne :n:
jinak to je super,ze mate kycle v poradku my jsme taky meli :qu:

ahojky Jani tak my koncime sestinedeli v utery a do poradny jdeme uz zitra.Dr.to chtela asi stihnout pred vanoci.tak jsem zvedava kolik bude mala vazit.Pred 10dny mela uz 4,10kg tak bych moc nedala za to,ze do 5 kil nam nebude moc chybet...jinak my siroke baleni davame od porodnice,ale jen kuli me,jako mala jsem nosila Pavlikovi trminky takze je mala brana v tomhle jako rizikova,protoze ma zatez v rodine-JA :r: takze to mame vicemene preventivne.na kontrolu jdeme v lednu,tak uz nam snad dovoli to sundat...Na gyndu jdu bohuzel az taky v lednu,ted nemeli misto,takze antikoncepce bude az od ledna :///:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka