Ježíšek

18.12.2008

:cc): Milý deníčku,milé holky,jak jsem již psala ovulace proběhla úspěšně a snažílkování také.Termín MS mám 24.12 tak ted jenom čekám a doufám,že se zadařilo :cc): a chci se optat nerada dělám těhu testy dopředu,ale myslíte kdybych testík udělala toho 24.12 ráno,že by to mohlo jít už vidět??Byl by to nejkrásnější Ježíšek co si dovedu vůbec představit. :cc):

Ahoj holky. Tak já to měla dostat 24.12.,ale minule jsem měla 2 dny zpoždění takže to vypadá na 26 nebo 28. Je nás tu docela hodně,tak si moc přeji aby bylo co nejmíň zklamání a bylo :cc): :cc): :cc): papááááááááá

Ahojky já se přidávám, měla bych to dostat asi 24.12. (beru Proveru, takže se ms může i posunout) a uvidím, jak bude vypadat teplota a čípek a jestli to 24. ráno nedostanu, tak asi zkusím testnout, ať vím, na čem jsem.... :D tak ti budu držet palečky a třeba nám to oboum vyjde.... :qu: já jsem dnes 9 DPO, takže ve středu by tam už bylo něco vidět, kdyby bylo co.... :a:

:) Ahojky ,tak doufám,že se to povede a ty budeš mít ten nejkrásnější dárek pod stromečkem...........Držim moc palečky................. :qu: :qu:

Ahojky. Tak vidět by to už možná šlo,a dáreček by to by pěkný. :qu: Tak doufám,že nám budeš hlásit // tak nám dej pak vědět. :c: :one:

Ahojky i ja se k vám přidám a mam to dostat21/12 a taky budu testovat zda to bude dareček pod stromeček se nechám překvapit

Já si myslím, že už by to mohlo být na testu vidět. Já mám dostat ms 25.12 a už od pondělka mě bolí prsa a dneska mám takovou divnou pachuť v puse a pořád se mi chce dneska spát a je mi šoufl. tak nevím, na těhu příznaky mi to připadá dost brzo, týden po ovu.

Jé,tak ja to mám dostat 25.12,ale vždy to mám tak o dva dny dříve. :( Po takové době kdy se nám nedaří tomu moc nevěřím, :n: :-g( :-g( ale byl by to krásný dáreček. :) :j) Tak at se ti zadaří pa pa. :||): :e): :a:

Holčiny děkuji za podporu já to prubnu,náladu mi to určitě nezkazí,snažím se na testíky se tolik neupínat.Tak ještě jednou díky za pohotové odpovědi.

Čauky mimčo,já myslím,že jo a za zkoušku nic nedáš né.Jen případný zklamaní což bych ti nepřála :n: :°: :dance: :c:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka