už asi zase šílím :-((((

18.12.2008

Ahoj holky, už zase asi šílím. Dneska je mi dost mizerně :( . Od rána se mi chce spát a je mi pořád šoufl. Ráno jsem měla takovou divnou pachuť v puse, ale nebyla kovová, jak tady popisujete. Prsa bolí čím dál více a točí se mi hlava, někdy mám pocit, že sebou někde seknu :( . Říkám si jestli to nejsou těhu příznaky ??? Ale mám teprve týden po ovulaci a za týden mám dostat ms, není to nějak brzo????

My jsme fakt šiblé :( Ale moc Ti držím palce, aby to bylo mimčo... jen se bojím té psychiky... aspoň u mě funguje super :-D

holky, nechci tady někoho nazlobit, ale psychika dělá hodně. já si minulý měsíc byla úplně jistá, že jsem těhu (už mám jedno dítko a to jsem věděla okamžitě, že ms nepřijde, tak bych to měla poznat..) ale pěkně jsem se pletla. podle mě ty příznaky nemůžou přijít tak brzy. a pálení očí, to mám já osobně leda tak z počítače :s: ale moc moc moc bych nám všem brzy přála // a :cc): tak se na mne nezlobte, držím palce :one:

My snažilkujeme první měsíc a už mám taky divný pocity... už asi týden mě bolí hlava a pálí oči, pobolívá bříško, včera se mi udělalo v autě špatně, což se mi většinou nestává a dneska jsem byla na cvičení a málem to se mou šlehlo... tak lítá asi nějaký bacil :) nebo nám opravdu Ježíšek nadělil nejkrásnější dáreček. Mám mít MS až 5.1. takže si ještě počkám :(

Já když byla těhu,tak jsem to cítila taky hned.Pachuť v puse,boleli mě šíleně prsa,že sjem nemohla mít ani podprdu a unavená jak blázen

Ahoj Andísku. Já mám taky bolesti prsou. mám to dostat tak 30,a prsa mě bolí už 5 dní,někdy víc někdy míň ale mám je i větší. Tak nevím co se to děje,vždy mě bolí nejdýl týden před MS. Ale zato ty vypadáš nadějně na těhu. Tak držím moc palečky,ať tam mimísek už je :one: :c:

In reply to by Andisek

nemáš za co Andísku :///: i tobě moc přeji miminko,ale myslím si,že už ho tam máš,teď jen čekat,až ti to potvrdí těhu testík :one: . Taky krásný Vánoce a teď ti přeji aby jsi měla jeden dárek ze všech nejhezčí :cc): a na Silvestra připíjela limčou :s:

Ahoj Andísku,brzo to rozhodně není,protože každá jsme jiná.Ale v tomhle si můžeme podat spolu ruce,mám úplně stejné příznaky jak tady popisuješ a to nebude žádným sebe sledováním,protože já na to nemám čas a ty asi taky ne.Tak budto lítá ve vzduchu nějaký virus a nebo jsme těhu.Tak beru tu druhou variantu.A co ty????? :cc): :cc):

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky