blížící se porod

18.12.2008

Ahoj holky prosincový, tak kde jste?Nebyla jsem tady skoro dva dny a tak nevím kdo už porodil či ještě ne, tak dejte o sobě vědět? Já jsem dneska byla opět na kontrole jakožto i včera a jsem otevřená už na cm,ale vůbec to neřešily. Dnes mi udělaly veškerý předoperační testy a na ten slavnej císař jdu v úterý, takže celý svátky v porodncici, tak snad ty sestry nebudou moc protivný. Občas mám pocit, že se malej narodí dřív páč mám docela dost pravidelný kontrakce,ale sprcha vždy zatím zabere. Tak si na mě holky v úterý v předvánočním shonu vzpomeňte tak kolem sedmé ráno to už asi bude malej na světě. :dance:

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak pozeramm holka, ze to nemas vobec lahke.....urcite budem na Teba mysliet...a neboj...Vianocna nalada v spitale urcite bude...a ty budes mat darecek u seba....:o))jaaaj, mozno nas tam bude viacero:o)....tak drzim palce a daj vediet ako sa mate...papa

Petra

In reply to by petrulla

ahojky Peťko, to víš docela mě včera nakrkly, že si mě objednají kvůli doktorovi a on si pak chvilku přede mnou odejde ,ale teď už jsem klidnější, když je vše v poho a jakš takš naplánovaný. Až to bude za mnou, tak se určitě ozvu a napíšu sms. a jak jsi na tom ty? taky to vidíš na svátky? :s:

In reply to by dadik

jaaaj, pri mojom stasti budem utekat do porodnice hned od stedrovecernej vecere :o))....na monitore som este nebola ale doktor mi povedal, ze som otvorena na dva prsty a ze sa mam pripravit na variantu sviatkov-nesviatkov v porodnici :o))...ze sa uz nieco chysta.....takze tak.....ale aspon budeme vediet, ze tam nebudeme same :o)....len aby Ti to neprislo skor....:O) aj ked by to bolo uz asi jedno, ze???....ja uz som na tom psychicky tak, ze mam vyzdobu, kolace, a uz mi hrabe...coby.keby ...:o))ale poviem Ti, uz mi je to uuplne jedno :O))...drzim vsetky palce ....:O)

nezoufej, ze budes na svatky v nemocnici. zase je krasne, ze uz budes mit mimi u sebe tak brzy. preju at to vsechno zvladnete na jednicku a at to mate co nejkratsi a v pohode.

In reply to by lenkasimca

no už jsem se s tím smířila, že nebudu doma,ale to víš není to tak lehký když už máš doma 2.5letou slečnu a konečně ty svátky chápe a prožívá to.Ale manžel je v sobotu doma, tak jsme se rozhodly, že si uděláme štědrej den už v sobotu a všichni spolu a bude to. Naše malá ještě nechápe, že je štědrej den až 24 a já si to taky vychutnám, Páč bych vlastně skoro vůbec neviděla stromeček, když mě pustí až tak koncem roku a to už docela opadává. Tak už jsem prostě v poho,ale teď mě zase chytají takový křeče a mám občas pocit jestly mi už neodchází zátka, tak abych tam ještě zítra nejela. všichni mě varují , že jelikož jsem v únoru musela porodit naše dvojčátka která nepřežila,ale jináč to nešlo, tak mám roztáhlý porodní cesty a tak ten porod další může být co by dup, tak uvidíme.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka