Ahojík

18.12.2008

Ahojík, tak už toho mám vážně plný zuby. Holky promiňte ale potřebuju si postěžovat. Ráno jsem myslela že mi praskne břicho. Tak jsem se připravila na tu nejhorší variantu - že to teda dostanu. :r: A pak jsem byla asi 4x na záchodě a nic. Břicho necejtim vůbec... a to jsem to včera/dneska měla dostat! :? Zas ale pro změnu cítím žaludek. před chvílí jsem myslela že pujdu blinkat. tak jsem si vzala housku a po tý mě pálí žáha... :sick: No nepraštili byste se??? Já teda jo a pořádně do hlavy. Promiňte že tady tak knourám ale už mě to vážně nebaví. a mužíček si navíc ze mě už dělá srandu že se mu do Novýho roku rozpadnu :s:

Hlavně nám to nezapomen napsat jo?Jak si dopadla s tím testem holky mě z vás rupnou nervy :a: Držím palečkyyyyyy :a:

In reply to by kesja

Mocinky, děkuju. Břicho už zase píchá a začly mě pobolívat prsa. co se z tohohle vyklube to sem teda sama zvědavá :00: :D navíc sedim v kanclu a fakt už mě to tady neba. a musim to vydržet ještě hodinu... :spid:

hočičky moje vy jste zlatíčka. ;) Bývá mi normálně před menzes blbě, i od žaludku a tak ale teď fakt nevim. Teplota je pořád nahoře a právě se strašně divim že mě už vůbec nebolí to břicho... :00: Dneska to asi nemá cenu. Jestli tam budou tak spíš ráno... jestli na to v tom polospánku nezapomenu :qu: jééé jak já bych si to přála aby bylo :cc):

když jsi to měla dostat včera nebo dnes, tak na testík není vůbec brzo... šup šup.... to já mám dnes pocit na zvracení a vůbec nevím, co by to mohlo být.... ms má dorazit až za týden, možná ještě později, takže asi působí paranoia nebo co.. :s: ale u tebe je to jasný :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka