Rozvedené maminky!!!

18.12.2008

Mám dotaz na maminky, které mají děti, co jezdí ke svým tatínkům na víkendy , Vánoce atd... Berou si je tatínkové , ikdyž jsou nemocní??? Můj exmanžel má děsný strach, že o Vánocích chytí nemoc od našich dětí, ktaré teď berou antibiotika. Má už dalšího 2letého chlapečka a tak se bojí, že to chytí. My si ale také bereme mého manžela dvojčata, ikdyž jsou nemocní. Já se teď také bojím, že to od nich chytím(1.trimestr) a to je mám izolovat mimo nebo co??? Jak je to u vás??

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj Ivko. Já tedy dceru jejímu otci v nemoci nedám. Nikdy mě ani nenapadlo jí tam dát s antibiotiky. Mě to, promiň, ale přijde nezodpovědné. Sama si dohlížím na braní léků a mám jistotu, že to dobere a vím, jak se cítí. Neměla bych to srdce jí odvelet. Pokud má pouze rýmičku nebo kašel, které není problém každou chvíli přinést ze školky, patřičně jí vybavím sirupama a může jet. Ale s antibiotikama bych jí nenechala ani přejít po venku. Toť můj názor.

In reply to by evaho

:k: jj, možná máš pravdu, beru to ze svého hlediska, že i my se postaráme o manžovo děti, když jsou nemocné. Ale jak jsem psala níže, o Vánocích je už bude dobírat, už teď je jak čert. Takže se asi budu řídit vašimi radami a názory a kluky k tátovi na Vánoce raději vůbec nedám. Děkuji za názor, i negativní :k:

Ahoj, já vystupuju z té druhé strany. Manžel má syna... a jsem ráda, když si ho nemocnýho nevezme. Když se na to podívám z obou stran, tak proč přetahovat děcko, když je nemocné zase někam jinam, doma má svůj klid a svoji maminku, která mu dá tu nejlepší péči a nejlepší pohlazení, když něco trápí. A když už by si ho na víkend vzal, tak je tady hrozba, že se nakazí i naše dítě... Takže já jsem zastáncem pro, aby se nemocné děti nepřetahovaly.

In reply to by PavlínaL

jistě, to chápu, když jsou "čerstvě" nemocné, také tam nejezdí, veme si je příště, to se vždy domluvíme v poho, máš pravdu. Ale kluci jsou už teď v poho, jen ml. dobírá antibiotika na streptokoka a dr. mi říkala , že po 3-4dnech je zaléčený a nemělo by to být přenosné...nehledě na to, jeli by tam až za týden, na Vánoce. A chytit může kdekoli cokoli.

znám to jen z vyprávění od kamarádek.Tam je zase jinej problém tatínek by dětičky chtěl i když jsou nemocný,ale maminka je nechce pujčovat.Jsem zvědavá na sebe.Mám pár dní do porodu a přítel od nás odešel a ted se najednou začíná zajímat

In reply to by kopretina2

nevím, jaké to u tebe je, ale my s ex vycházíme v poho, nechci, aby trpěli děti naším rozchodem a doteď bylo vše v poho, vycházím mu vstříc, bere si děti kdy chce, ne pravidelně, ale vždy po domluvě, ale tohle mě prostě vytočilo, že bych je nejraději na Vánoce k němu ani neposílala!

In reply to by Ivka

Ivanko,nelekl on chtěl hrozně moc miminko.Pořád nám to nešlo a když se zadařilo tak pak nezvládl školu,práci a barák.Chtěl pauzu tak jsem mu vyhověla.Jenže jsem netušila co za tím je.Když pak vyšela špatně krev a já myslela,že budu mít postižené mimi tak to vzdal uplně a jen vše sváděl na mojí rodinu.Ted se dozvěděl že holčička je zdravá tak už má najednou zájem a všude vykládá jak je zodpovědnej.V pondělí jsem ho slyšela v telefonu po pul roce.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka