MS uz mesic :-(

18.12.2008

Ahoj holky,
tak jsem se prave vratila od dr.v nadeji,ze mi da neco na zastaveni me jiz mesic probihajici menstruace.Bohuzel nic mi nedala,jen mi rekla,ze to dela Cerazet bezne a ze mam vydrzet nebo vysadit.Tak holt vydrzim no,uz to dneska vypadalo,ze uz by to mohlo byt na ustupu.Jinak me poslala na krev at prej vime,co mi maly vsechno z tela vysal,napsala recept na leky an tlak a 3 mesicni Cerazete a sla jsem.V lekarne jsem potom za baleni 3 mesicniho Cerazette a 4 baleni na tlak(coz mam na 2 mesice) nechala 5 euro,takze pohoda.Bez predpisu stoji jen ten Cerazette na 3 mesice 15E.
Za chvili se vrham na uvareni cocky a dopoceni poslednich vanilk.rohlicku a jeste si chci obarvit vlasy.Jsem nejaka akcni,jeste do toho musim zakomponovat Adyska.
A co vy devcatka,jak se mate dneska?

ty jo tak to by me svihlo.. ja brala cerazzete, po deseti mesicich jsem to dostala na tri dny (driv normalne jsem to mivala tak osm) a uz mam zas po .. ted se jen snazim dokopat k doktorovi at mi napise jiny prasky, kdyz uz nekojim

jako tohle mě čeká???? já ho beru taky a naštěstí jsem to ještě nedostala co mi to skončilo po porodu tak od té doby nic a doufám že to ještě chvíli vydrží :!k: :!k: :!k: jinak ti nezávidím já to měla celé tři měsíce po injekci kterou sem si v dobré výře po Martinovi nechala dát na další už jsem nešla a opět najela na léky sisina a Matějíček

Ahoj,tak to nezávidím ale já když brala cerazette tak jsem to měla kažých 14dní a cyklus byl tak 7dní :00: Přestala jsem kojit a hned ho zahodila :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka