Ahoj všem

18.12.2008

Ahoj holky, před dvěma dny jsem se zaregistrovala na tyhle stránky. Moc se mi líbilo, jak tady všechny píšete a navzájem se podporujete. Také jsem se zařadila mezi snažilky. HA neberu teprve 14 dní, takže jsem snažilka opravdu chvilku :) a doufám, že se nám to :cc): co nejdřív povede... Byla jsem na kontrole u své gynekoložky, protože mám problémy s opakujícími se záněty močových cest, tak doufám, že teď už budu v pořádku a budoucí mimi taky ;)
Přeji všem krásné Vánoce a vysněný dárek pod stromeček :cc):

Šulcka

Tak tě tady vítá,at se ti unás líbí,jen by mohli na tuhle stránku dát nějaký varování,že je tady riziko vysoké závislosti :) O těch vitamínkách by ti mohl poradfit i tvůj DR.Ale i holky raděj dobře ale DR. ti může předepsat nějaky tabletky což mi nemůžem. :n: Tk at nám brzičko hlásíš // kočko PA. :a:

Ahojky tak doufam ze snazilka moc dlouho nepobudes :) a hned se soupnes mezi tehulky :one: klidne to muze vyjit hned napoprve :smich:

Ahoj, držím ti palce, ať se co nejdříve zadaří. Se záněty jsem měla a vlastně mám problémy také. Otěhotněla jsem ale bez problémů, neplánovaně... :-)

Ahoja Šulcko, tak tě tady taky pěkně vítám. Doufám že přesto že to tady je mocinky fajn se brzo přesuneš mezi těhulky. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka