naštvaná je slabé slovo.....

18.12.2008

tak si musím postěžovat-byla jsem s Vojtou na očním-jsou mu 4,5 měsíce. šla jsem tam z vlastní iniciativy, protože se mi nezdálo jeho oko-stále mu slzelo a hnisalo. říkám to dětské doktorce už od narození, že mu hnisá oko-tak nejdřív dala radu kapat Opthalmoseptonexem-nic, stále jí to říkám-a ona vždycky se zeptá, zda kapu a já řeknu že jo ale že to má stále stejný-minule jsem jí to zase říkala, ať mi dá doporučení na oční-né, dala mi antibiotické kapky a mast do oka. už se mi to zdálo divné, tak jsem volala na oční a oni mi řekli, že pokud je to ucpaný slzný kanálek, tak na to nejsou vybavení a tím to haslo. teď jsem u rodičů a došla jsem si na oční tady-samozřejmě ucpaný slzný kanálek a dr říká, že jdeme pozdě, že se to dělá dětem max do 3 měsíců to zprůchodnění. ale že to zkusí-tak to zkusila. malej chudáček plakal a říkala, že vyteklo hodně hnisu a že je to ucpaný tak, že musíme do Thomayerovky, kde mají lepší vybavení. tak jsem tak naštvaná na tu dětskou doktorku, že nás tam neposlala hned, mohl to mít Vojta za sebou a nemusel to trpět 2x. já se snad naučím něco z medicíny, abych okamžitě poznala, co tomu dítěti je. já jsem si říkala, že mi nezbývá nic jiného, než té dětské doktorce důvěřovat, protože člověk nic jiného dělat nemůže, ale koukám, že asi ne-ještě jeden kiks a jdu od ní- ta mě teda hnula žlučí. tak jsem si postěžovala a jdu něco dělat pa

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj Kylli, tak já dnes byla s malou ve Vinohradské nemocnici a tam náspustili domů, že máme v očích jen malý nález a že máme masírovat - což jsem štastná, bála jsem se,že jí to budou píchat. A taky říkali, že je na to dost malá :O tak nevím... :girl:

ahoj Kylli, tak já dnes byla s malou ve Vinohradské nemocnici a tam náspustili domů, že máme v očích jen malý nález a že máme masírovat - což jsem štastná, bála jsem se,že jí to budou píchat. A taky říkali, že je na to dost malá :O tak nevím... :girl:

Ahojky!!!Mi zvracel malý od narození až do dvou let a taky to bylo jen díky doktorce,neodhalila mu cystu na horním patře.Až po 1.roce mu to náhodou objevila druhá doktorka,tak jsme šli hned na operaci,ale už mu to zůstalo a zkrátka se bojí jídla.Vloni zas byl malý asi 4 měsíce nemocný,pořád rýma,kašel,ale teploty nic.Kolikrát se ale budil v noci a měl úplně hrozný,sýpavý kašel.Taky jsme upozorňovali doktory,že se nám to nezdá,že nám ani nejí,strašně kašle,sýpe a tak.Po čtyřech měsících utrpení a minimálně 15 návštěvách různých lékařů jsme skončili v nemocnici,týden se zápalem plic. Jinak já,když jsem byla malá,tak moje mamka říkala,že se mnou byla u doktorky,že mám horečky,chytám se za břicho,to jsem měla jen 2 roky.Ona jí řekla,že to bude viróza,poslala jí s léky a mnou domů.Mamce se to ale nezdálo,tak se mnou jeli do nemocnice a nakonec to dopadlo tak,že jsem byla do hodiny odoperovaná,protože se jednalo o akutní zánět slepého střeva a doktoři říkali,že další den by už bylo pozdě. Když si mě naši odvezli po týdnu domů,tak jsem prý šla na záchod a tam jsem omdlela,praskla mi jizva a vytíkal hnis z břicha.Špatná operace,tak jsem šla nanovo. Je to síla,ale každý je neomylný,ale je fakt,že co mám 2 a půl letého kluka,tak si už připadám jako doktorka,poslouchám ho,znám už asi 20 sirupů,co na co je a tak. Určitě musíš být průbojnější u doktorů a nesmíš se nechat odbýt. :a:

In reply to by kockral

to je tada síla. s tím blinkáním mi to ani raději neříkej, malej taky blinká-vždycky při říhnutí mu mlíko vyskočí z pusy-někdy víc, někdy míň-dr říká, že pokud přibírá, tak se to neřeší-ale mám jí věřit? nějak začínám mít pochybnosti a přemýšlím, zda nezměnit pediatra

In reply to by Kylli

Tak se zkus po jiném podívat. Ale kolikrát to vyjde na stejno. Taky jsem uvažovala o jiné doktorce,ale pak jsem se dozvěděla,že kamarádka taky u ní dopadla zle. Malá (1 rok) nejedla,horečkovala,zvracela,ta jí poslala domů s lékama a taky se nenechala odbýt,jela s ní do nemocnice a tam si je rovnou nechali.Měla jakousi infekci nejspíš ze špatně umytého prkýnka,či co. Co se týče toho blinkání,to je problém v tzv. refluxu.Ten reflux se miminkám zavírá někdy dřív,někdy později,ale do 1 roku je to prý v pořádku. Je to ta branka u žaludku a hrtanu. Když tě v těhotenství pálila žáha,tak to je vlastně to stejné,špatně to tam dovíralo. Hrtan se zkrátí atd. My jsme u Patrika měli takové problémy,že zkrátka vyhazoval celý obsah žaludku a opravdu 4x denně určitě. Nechtěl pít z láhve,protože ho natahoval dudlík,při každé lžičce natáhl,natáhl ho i malý kousek něčeho,dokonce,což bylo nepochopitelné,tak když se dotkl vlasů,tak natahoval na zvracení.Takže bylo vidět,že je něco víc v nepořádku. Pokud ti malý ublinkne po pití,tak si s tím nemusíš dělat starosti, ledaže by to bylo po roce,to už bys musela říct doktorce,ať tě nechá vyšetřit na reflux,provádí se to obyčejným ultrazvukem,pokud se po roce nedovře,tak se to provádí operačně. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka