test č 3

18.12.2008

holky hlásím příchod ze záchodu, je tam a je silnější než ráno, hlavně mě všude píchá v bocíh v kříži, ale začala jsem trochu krvácet, tak mě to vyděsilo, snad to bude dobré. kikín

Bobi a nechceš si radši zajít k Dr.? Třeba Ti dá nějaké prášky, které pomůžou na to krvácení. Neboj se, držím palce.

;) :) :a: Kikinku,to krvácení asi dobrý není upaluj k doktorovy měl by tě vzít hned nebo na pohotovost.Dávej na mimi pozor :h:

In reply to by kesja

ted jsem našla na internetu toto, krvácení na samém začatku těhotenství může přijít, když oplozené vajíčko se zahnizduje v děloze. Krvavý výtok se většinou objeví ještě před termínem ms a znamená úspěšné spojení vajíčka se spermii. A já to mám ¨dostat nejdříve v neděli plus minus týden, protože minule jsem měla cyklus dlouhý 28dní což by vycházelo ted na neděli, ale před tím čtyři měsíce jsem měla 35dní, tak nevím čím se řídit.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ted na to koukala a ráno to bylo takové narůžovělé s kapkou krve a ted je to takové špinění , ale už to přestalo. tak nevím, kamarádka mi říkala, že první tři měsíce normálně menstruovala a ani nevěděla že je těhule a druhá ta to měla dva měsíce ms, a taky o tom nevěděla, tak počkám , zatím to ustalo.

In reply to by kikín

ahojky,tak hlavně,aby se to nezhoršilo,nebo hůř,abys to normálně nedostala(i když ani to nemusí nic znamenat)..to už se mi taky stalo poz. test a pak ms přišla a bylo to.Jenže,to stejně neovlivníš..ale i tak kdyby špinění trvalo dál,radší bych za dr zašla.
Přeji at to je jen normální špinění,který se občas při těhu objevuje a vše bylo v pořádku :)

Ahoj Kikí, tak to je paráda, mocinky gratuluju k mimískovi. To krvácení radši hlídej a asi bych zavolala Dr a poradila se s nim :\x: :cc):

No to je super, že je silnější, ale pokud krvácíš tak raději jeď k doktorovi nebo na pohotovost.

ahoj kikí,no tak to je jasný!!!! mimi je v bříšku...jen to krvácení se mi nezdá...koukej zahučet do pelechu,nožky nahoru a zavolej si k dr,že ti vyšli těhu testy a šupky na prohlídku...opatruj se!!! Moooc gratuluji k //

kiki to je super, gratuluju... :qu: to krvácení ale kontroluj, aby se nějak nerozrostlo.. hodně těhulek ze začátku krvácí, ale nesmí to být moc.. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka