Malý cestovatel.

18.12.2008

Holky. brzy nám bude 7 měsícu. Až do ted jsem u spaní nechávala Kubíkovi spuštěnou bočnici moc se ještě neválí tak jsem si říkala no co a ve fusačku stejně moc pohybu není. Ale poslední 3 dny ji zvedam a zaplat panbuh za to jinak by včera bylo neštěstí na světě. Dala jsem maleho spat odpo. Jen pod deku a bocnici nahoru. chvili knoural pak ticho jdu se divat jestli spi. Spal ale otocil sev postylce a nohy si spustil mezi šprušlema dolu. Fakt nevim jak to dokazal. jsem bylůa v soku. ale hlavne ze je vse ok.

Ahojky, já minulý týden dávala postýlku taky níž, malý se mi v ní pěkně točí a taky vytahuje ven nohy :'zz): No ale předevčírem jsem ho dala na zem na deku doprostřed pokoje a rychle letěla na záchod a když jsem se vrátila, tak byl pod topením, to je přes půlku pokoje :n: , no zjistil jak se válej sudy, tak z toho má hroznou srandu :s: , takže nespouštět ani na vteřinu z oka, no hrůza :\x:

Ahoj Monulko,
tak to je opravdu stesti, ze se nic nestalo a maly ti nespadl. :dance:
Nase drnda v postylce cestuje uz hodne dlouho a vesmes usina ve strasne krkolomnych polohach na uplne jine strane postylky, nez jsem ji ulozila... A rano ji najdu samozrejme taky jinak. :!k:
Neda se nic delat - jde to ted vsechno strasne rychle a my se nenadejem a prckove nam budou capat po celem baraku :///: :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky