je to tu jako droga

18.12.2008

Ahoj holky,

tak tenhle měsíc si se mnou pěkně hrajou hormony. Měla jsem od revize už dvě ms, ale asi až teď se s tím tělo vyrovnává. Naskákaly mi pupínky jak v pubertě a strašně se mi mastí vlasy. No koupila jsem si teda šampon na mastnější vlasy a další týden je mám zase vysušený jak na Sahaře. Ovulaci asi mám, test mi vyšel 16. DC pozitivně a trochu jsem i doufala, jestli jsem náhodou neotěhotněla ( i když to máme v plánu až na únor na doporučení doktora) , ale nic. I když vím, že je to správně, nezlobila bych se :-)

Jo a s tou drogou. Já si kolikrát říkám, že už sem nesmím chodit, že pak na to těhu moc myslím, ale to prostě nejde. Jen tak nevědomky si vždycky najedu na stránky a už si čtu o porodech, koukám na fotky těhulek a miminek...čtu si ty naše trápení a radosti.. Prostě jsem asi závislá.... Máte to taky tak?

pa a klidný předvánoční týden přeju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jo jo droga to taky znám ale je to jen na chvilku než pochytíš všechny informace , které tě zajímají..

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jestli se nepodporujeme v tom snažení se až moc... Já bych si sama od sebe asi ovu testy nekoupila, ale jak to tu čtu..

Je fakt, že rozhodně nepůjdu do měření bazální teploty...to by asi manžel začal mít strach, slíbili jsme si, že budeme v klidu a když to třeba dlouho nepůjde, tak budeme klidně adoptovat. Takže prostě miminka budou, jupííí. No a vlastně jsme došli k rozhodnutí, že adoptovat budeme tak jako tak. Dáme prostě nějakýmu děťátkovi domov :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Já jsem si právě koupila ovu testy a teplotu měřit nebudu. To je každodenní a je to vlastně to samý. Nechci aby o tom manžel věděl. Adoptovat chci tak jako tak, ale třeba budeme mít tolik dětí, že si to ani nebudeme moct dovolit :-) Věřím, že je to náročný. Blbě se shání informace.

Ahoj,
to víš, že jo. Sedím v práci ale nějak se nemůžu soustředit - kór teď před Vánocemi - a pořád sem jukám :-). Jen si dávám velkýho bacha, aby nikdo z práce neviděl kam jukám, protože o tom, že se snažím o mimi nikdo neví. :s:
Chci se zeptat na ty ovu testy - já si teda myslím, že ovulaci poznám, protože mě vždycky uprostřed cyklu začne děsně bolet břicho a třebas i záda a někde jsem četla, že když je ti takhle nejhůř je největší šance na otěhotnění. Ale možná bych to zkusila pro jistotu - to funguje jako klasický těhotenský?
Baruška

In reply to by Baruška

jojo, jako těhotenskej. Je lepší si koupit aspoň čtyři, abys mohla začít testovat už dva dny před očekávanou ovulací-budeš mít jistotu. Jen ho počůráš a když je pozitivní jsou tam dvě čárky. Já si je dělala, protože mi doktor vyhrožoval, že nebudu ovulovat kvůli cystám co se mi udělaly na vaječníkách po revizi. No prej je nejlepší doba na oplodnění den před ovulací a v den ovulace, pak už je snad pozdě či co...Ale znáš to, každej taky řekne něco jiného. Co je jisté, že v den ovulace je vajíčko připravený na oplodnění a je prostě na cestách.... Drahý nejsou, asi 40 Kč jeden....za ten klid to stojí

Klára

Ahojky,tak přeji,aby se co nejdříve zadařilo ;)
Jinak jsme na tom stejně.Můj ranní rituál..vstanu zapnu Pc,než naskočí,udělám si kafe a pak to tu projíždím a odepisuju,nebo si postěžuju a až za takový dvě hodky jsem schopná jít něco dělat.A pak sem stejně ještě občas zaskočím.Takže já jsem těžkej závislák :s:

In reply to by Lidussinka

je fakt, že když sem napíšu, jak mě něco štve, můžu si být jistá, že mě aspoň někdo podpoří...nebo vím, že v tom nejsem sama...už nezažívám takový ty pocity proč já jediná z celýho světa mám takovou smůlu...spíš si říkám, to jsem ještě dopadla dobře, jsou chuděrky co to odnesly sakra blbě...

Ale prostě bez těhle stránek už asi nemůžu být

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka