Dárek pro pana doktora

18.12.2008

Tak toto téma jsem tu ještě nezahlédla, ale zrovna ho řeším.
V pondělí 22. prosince jsu na kontrolu ke svému gynekologovi a ráda bych mu nějakým způsobem poděkovala za jeho péči. Sice jsem bezproblémová těhulka, to je pro něj asi samo o sobě potěšující, ale já to prostě tak cítím - myslím si, že je to skvělý doktor, dobře o mě celé těhu pečoval, ničím mě netrápil nebo nestrašil, je to kliďas, všechno vysvětlí a dobře poradí.
Takže bych mu ráda na té kontrole před vánoci něco věnovala. Sestřičce asi koupím nějakou bombošku, ale co panu doktorovi? :) Máme doma nějaká dobrá vína, ale zase si nejsem moc jistá, jestli mám doktora obdarovávat alkoholem. :D

Kliknutím vložíte smajlíky:

bohužel na dárek k vánocům žádnej tip nemám,ale vím co potěšilo moji dr,když byla těhotná kamarádka,tak jí po porodu dala fotku malé s poděkovaním,že bez ní by tady malinká nebyla.Dr byla dojatá.Myslím že ať vymyslíš cokoliv,bude z toho mít radost,protože jsi jedna z mála která to dnes nebere jako samozřejmost.Přeju ti pohodovej zbytek těhu,měj se :a:

Ahojky taky se přikláním k lahvince dobrého moku :)
Já protože mě muj dr i rodil jsem zvolila netradiční dar,dala jsem mu poukaz na dovolenou dle vlastního výběru :)
ale to jen protože se o mě staral celé těhu a pak mě i odrodil a protože byl šikula tak mě ani nestříhnul ani nešil :)
Přeji ti hodně štěstí u porodu a hlavě at se dáreček líbí

Tak já jdu 23.12., tak sestřičkám a doktorce dám nějakou svíčičku k vánocům. Jako poděkování jí vezmu pak velkou bonbošku, až půjdu na kontrolu v šestinedělí.

Ahojky, já když jsem byla v těhu hospitalizovaná, tak jsem dávala sestrám bonboniery-na oddělení a i na porodním. Jinak v poradně dávám sestřičce každou chvilku něco, maj z toho vždycky radost....
A rozhodně mi nepřijde divný dát doktorovi nějakou dobrou lahvinku, podle mě se lahev výbornýho vína skvěle hodí!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka