Je to mozne?

18.12.2008

Holky je mozne ze by mi najednou zacal rvat hlady po dvou hodinach.? je zvyklej na 3-4 hodiny v noci i 7 ale najednou zacal po dvou a sni 150 ml Nutrilonu AR....
za tyden mu budou 3 mesice :00: :00: :00:

máš mladej jí taky po dvou hodinách a toje mu dva a půl měsíce, zbaští 150 nutrilonu sytícího. Ale zase spí celou noc

:cc): Třeba je v růstovém spurtu a potřebuje papkat častěji :? ,já přes den kojím běžně v intervalech 2-2,5 hodiny :) .V noci ale Maťulka klidně spí v kuse 6 hodin :'zz): ,ale taky pak baští jako o závod :!k: . :a: :a: :a:

In reply to by Hanina.Vohánková

:cc): To víš,že je to možné ;) .Maťulka taky pěkně slintá a stále se snaží nacpat si celou ručičku do pusenky :!k: .Dnes jsme opravdu vyjímečně nešli ven,je tam opravdu hóóódně hnusně,prší a prší :\/: ,tak spí v postýlce u otevřeného balkónu,ale pořád se budí bolením bříška,tlačí a tlačí a brečí a brečí. :§) :( .Takže je každých pět minut vzhůru a to mi dělá i v kočárku :/;x: ,asi se brzy zblázním :\\: .Přijde mi,že ty prdy nikdy neskončí :n: .Zajímavé je,že jak ho chytnu do náruče,tlačení zmizí :? .Jestli to na mě ten náš brouček tak trošku nehraje }:) :!k: !!!A neboj,ten spurt prý trvá jen pár dní,kámošce tak malá kňourala asi týden a pak bylo zas všechno v pohodě :) .Nemáme to holt s těma našima chlapečkama :cc): lehké :s: !!! :a: :a: :a:

In reply to by Hanina.Vohánková

to chce jíst proto, že objevil ručičky. mě to dělá štěpán taky...dumlá a cucá si ruce, strašně u toho mlaská a pak chce hnedka jíst, jak je z toho rozdováděnej. naštěstí ho to už trochu přešlo..neboj, jak zjistí, že si ručičky může prohlížet, pak to zase bude dobrý :-)
já mu klidně po těch dvou dvou a půl hodinách dala znova jíst, lepší, než aby řval a nespal
a zuby máme od narození, jeden je venku už uplně a druhej už je vidět pod dásní a vždycky, když ho to začne zlobit, tak víc slintá a cumlá ručičky...takže, můžou to být i zoubky..co by ne...:-)

Bud v klidu, možný to fakt je...u nás to je taky tak..jak kdy...někdy řve už za dvě hodiny a jindy až za pět..a to dáváme extranutrilon na zasycení a vypije 200ml..v neděli mu bude deset týdnů!!!

Hani já si myslím, že to možné je určitě. Denisce bylo včera 5 měsíců a jí mi přes den po 2 hodinách pořád. Spí mi celou noc. Pije max. 150ml Nutrilonu AR (většinou vypije 120ml vody a 4 odměrky Nutrilonu)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka