necháváte odříhnout v noci?

18.12.2008

chci se zeptat, necháváte svý broučky v noci odříhnout? já s tím mám pořád problém, protože mi většinou při tom usne a musela bych ho budit. tak ho přenesu do postýlky, ale slyším, jak ze spaní tlačí, že se snaží odkrknout. někdy se mu to povede jindy ne..jak to děláte vy?

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky hlasime stejny problem.moje mala neumela odrihavat az do ted.temer do 5 tydnu se ji to nikdy nepodarilo.ted nam to nekdy jde nekdy ne.Ve dne si odrihava lip,skoro po kazdym kojeni v noci je hur,protoze taky u prsu usina a bud to skonci tak ze proste uplne vytuhne takze z ni odbrknuti za boha nedostanu v druhem pripade ji tim nucenim odrihnout totalne vzbudim,takze je pak protivna,plactiva a nemuze zabrat.Takze nevim co je horsi.kazdopadne se mi uz stalo,ze se mi jednou pekne poblinkala.vecer se hrozne nahltala a pak vse vyhodila,takze mi to docela nahnalo strach,ale stalo se nam to jen jednou navecer,v noci nastesti ne.Tak jako tak davam spat vzdy v noci na bok a mame monitor,coz me psychicky dost uklidnuje...

Tak s odříháváním v noci mám problém hlavně já :-D, protože u toho usínám. Dnes se mi zdálo, že si odříhla tak nějak, ale prd, dala jsem ji do postýlky a pozvracela se..... :§) ...tak nevím, no...v porodnici jsem ji odříhávat nedávala a bylo to v pohodě, ale teď musím.

:cc): Já to dělám tak,že Maťulku nechám pěkně grcnout :cc): ,pak si ho ještě přiložím k prsu,to ž ho jen tak ocumlává :s: a jak usne :'zz): ,opatrně ho přenesu do postýlky :ww: .Ne vždy to vyjde :!k: ,někdy se i tak vzbudí a musím ho uhuškat,ale to většinou netrvá dlouho,max.těch deset minut :) . :a: :a: :a:

no ono záleží kolik toho mimi vypije, z prsa se to poznat nedá, ale když jsem kojila tak jednou si malá neodříhla, dala jsem ji do postýlky a pak to ve spánku z ní vylítlo naštěstí jsem se probudila.....bez odříhnutí spát nedávám - bála bych se už..... :e):

ahoj bonparko..my krmíme z flašky..takže..my krkat musíme..přes den dobrý, ale v noci...usne mi na rameni a pak si tak krkne, až se lekne a pak ho uspat, je to boj, ale když tohle neděláme, tak mi hodně blinká a taky má velký prdíky...
u kojených dětí je to asi jinak..když jsem kojila, tak u toho usnul a nekrkal, ani v porodnici...ale vždycky byl poblinkanej a pak ho bolelo bříško

Tak ja si svou malou beru na kojeni k sobe do postele a vetsinou u nej obe usneme, tak se odrihnuti nekona... A malicka pak spi az do rana, tak ji to nespis nevadi :)

Ahojky! Tak to máme ten samej problém!!! Někdy ji dám do postýlky i když odbrklá není - dám ji na bok! Někdy ji položím a ona se začne kroutit a jak ji zvednu tak brkne a ani se neprobudí! Ale jinak ji v noci držím max pět minut!!
Ta moje druhá beruška strašně blinkocá, tak ji držím docela dlouho a stejně jak k ní potom jdu na další kojení, tak má ublinkli!

ahoj...my jsme ne tom podobně jako martina...moje malá neříha ani přes den, natož tak v noci :s:
Opravdu jsme neodkrkávali ani v porodnici, ani po příchodu domů....a malá je v pohodě a nevadí jí to.
Teď si sem tam krkne, když pase koníky....
Ale myslím si, že pokud to dětem nedělá žádné problémy nemusí si nutně krknout....
My taky neříháme po každém jídle :///: :///: :///:

Ahoj, my v noci neodrihavame. Mala vetsinou hned zaspi u prsa a kolikrat se nam nepodari odrihnout ani pres den. Zatim se mi nezda, ze by ji to nejak vadilo. Po krmeni hned zase haja. Myslim, ze v noci se odrihavat ani nemusi, ale je to asi na kazde mamince.

pa M

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky