Štědrovečerní večeře s půlročním prckem

18.12.2008

Ahojky maminy, chci se zeptat jak u vás bude probíhat štědrý večer. Pavlíkovi je půl roku a nevím jak to udělat s večeří, jestli mu mám taky něco dát, ale aby mi zase pak pil mlíko před spaním :n: , no nevím. Tak se chci zeptat, jak to bude probíhat u vás :a:

asi jsem krkavčí matka, ale kvůli jednomu večeru mu nebudu měnit režim, na který je zvyklý. takže rozdáme se dárečky odpoledne, tak aby si s tim taky trochu vyhrál.... kolem půl šestý dostane kaši, kterou dostává poslední týden denně, o půl sedmý koupačka, nakojit a do půl osmý spí. a pak se s mužem navečeříme. jemu by byla stejně štědrovečerní večeře šuma fuk a byl by akorát tak protivnej, protože by se mu chtělo spát.

ahojky :a: tak nám je 5a půl měsíce a k večeři dostane bramborou kašičku to totiž jediný co papá, ona mi nechce nic jiného než tu kaši a mlíčko, chtěla jsem jí do té kaše rozmixovat masíčko ale nevím jestli mi to pak bude jíst ale určitě to zkusím :a:

Ahoj, Honzík měl půl roku teď v úterý a pořád jen kojím. Na půlroční kontrolu k dětské jdeme v pondělí a tam mi, snad, řekne co a jak. Ale vidím to na mrkev. Usíná mi kolem 20-21 hodin.

no viky dostane asi bram. salát bez majolky a kuř. masíčko. Jinak chodila spát v sedm, ale ci změěníli ten čas, tak chodí spát v šest, je to pěkně na houby. ale teď bere antibiotika a večer jí to vychází na osmou, takže jí od těch šesti musím pořád chovat a hrát si sní aby to vydržela, ale pak lehne a za tři minuty je mrtvá. tak doufám, že se naučí chodit spát dýl!!

no ja dam rybicku na masliku a bramborovej salat ale bez majonezi a vim ze me jeste mliko pred spanim vypije.. je to zrout :) a pocitam ze bastit budem kolem pul6

Tak my budeme doma :) Večeřet budeme asi kolem půl 5 protože Lucinka je zvyklá chodit kolem 6spát.Asi dostane brambor a masíčko je ji 9měsíců

In reply to by Johanka a Rozinka

aha... no já ji pořád ještě kojim, ale to noční buzení to děs a běs!!! někdy si jen tak požužlává a jindy ne a ne usnout!!! teď když má tu rýmu tak se budí ještě víc. No a když zrovna usne a spinká jak dudek, tak jí musím budit na antibiotika!!! čert aby to vzal...

Tak u nas to bude tak. Jsme u našich. Vždy večeříme tak kolem pul5 a to i Kubík tak vždycky papa takže to bude akorat. Dostane brambor kousek masa a kompot nebo presnidavku. a spat chodi pred 8 tak dostane mliko. A to nam bude prave 7 mesicu, jinak se tesim prvni vanoce s mimi.

In reply to by Monulka.h

Ahojky, my měli minulý týden půl roku :) Tak já mu teda asi namixuju zeleninku s trochou kuřecího aby na nás jen tak nekoukal :a\|: No a asi taky budem večeřet tak na tu půl pátou, Pavlík se chodí v šest koupat, nají se a jde spát, tak doufám, že tentokrát vydrží dýl :dance: No uvidíme, ale taky se moc těším :qu: , letos mě ty vánoce fakt chytli a těším se jak malý dítě :s: :c:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka