Vánoční stromeček:-)

18.12.2008

holky jak připevníte vánoční stromeček :? Lucka když je v chodítku tak všechno tahá :00: bojím se že nám očeše a převrátí stromeček :spid: Budeme ho asi muset připevnit ze všech stran :s: Chtěla bych ho dnes postavit,protože to miluji s ním svítit tak ať si to užiju :h: Jen se bojím aby do štědrého dne vydržel :!k: :!k:

In reply to by Eva80.

tak to my svetla nemame.... my vanoce zase zacali slavit jak se nasi rozvedli (bylo mi 17) a mame sem nasla pritele :) takze je vlastne slavime je skoro 5 let :) a mame to jako klasiku - svicky a prskavky :) jinak jen par banecek a sem tam retez :) pak vyfotim :)

Tak my ho uz mame :!k: A zatim jsem ho neprivazovala,ale mame u toho topeni a garnyz takze asi za to.Ale nevim,myslela jsem ze to malou bude zajimat a nejak ji to nebere :n: Ale jako opatreni to stejne privazu.Clovek nikdy nevi...

asi nijak, hold ji budu muset ohlídat, nemám to totiž k čemu přivázat, ale někdo říkal, že ke garnýži :one:

In reply to by coopis

Tak to my tam máme okolo 2zdi tak asi budeme muset tam něco dát a připevnit }:) Vím že bych to asi neuhlídala jak vidí dečku nebo něco tak hned tahá je strašně rychlá že nestíhám ani doběhnout :!k: Až uvidí bonbóny tak bude zle :00: ozdoby jsme raději pořídili umělé :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka