Prosinééééc!!!!

18.12.2008

Ahoj holky, tak jak jste na tom? Já bych už tak rodila a ono pořád nic. Klidně budu v poro i na svátky, mě už je to fakt jedno, jen bych tu nerada byla s pupkem až do ledna. :00: Včera jsme byli v poradně, naposledy u našeho dr., ale vim prd, jelikož mě vyšetřoval před týdnem, takže teďka na mě ani nekouk. :( Kromě monitoru teda, ten mám dobrej a proběhla i nějaká děložní aktivita kolem 40. :///: Ale v pondělí už jdeme do Podolí, tak tam nám snad řeknou, jak to vypadá. Dokonce se manžílek dneska dopoledne sám od sebe přitulil, že by mi moh taky trošku pomoct. :c: :///: Což jsem samozřejmě nemohla odmítnout, ale zatím to teda žádný vliv nemělo. Prcek si chrní a vůbec nic se neděje. :e): :n: :00:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj Majkýsková :) . Já už jsem také celá nedočkavá, včera jsem byla u Apolináře na monitoru , a už jsem otevřená na prst,dr říkal,že už cítí hlavičku. Jinak já už do porodnice chodím od 37týdne.Příští kontrola je 23.12 , tak jsem si objednala salát a doufám,že už tam zůstanu :D . Také mě brní dlaně a chodidla a nemůžu si ani nazout boty :00: . Akorát peču cukroví , tak to tu voní jak v cukrárně :)

In reply to by Siri

Hm, tak to už budeš mít za chvilku prcka u sebe, si myslím. Já mám teda ofiko ještě 12 dní čas, ale od pondělí má povolení k vylodění. Jenže se zatím moc nechystá, uvidíme, kdy nás překvapí. No, já mám kontrolu 22.12., tak snad se tam dovim takový pozitivní zprávy, jako máš ty. Dle mě se už tam ale něco začíná dít, páč tvrdnem jak o život, nějaké ty kontrakce na monitoru taky jsou, včera jsem byla 3x na velký, ale připravovat se taky může 3 týdny než se uráčí. :00: To já jsem letos od cukroví omilostněna. Manžel to moc nejí a kvůli sobě to píct nebudu. Tak jsem nafásla u mamči a tchýně a myslím, že nám to celé Vánoce krásně vydrží. :///: I když je fakt, že ta vůně k tomu patří. Ale tak jeden rok to přežiju a příští už budu mít malého "pomocníčka". :c:

In reply to by Majkýsková

No my máme také ještě čas , máme termín 27.12. a já se cítím naprosto v poho , kromě toho že funím jak lokotka a jsem brzy ze všeho vyřízená :///: . Dnes trochu špiním, tak mě možná trochu včera dr prošťouchl :00: . Můžu ti říct,že mám z porodu docela vítr :00: . Davča mě furt straší a dělá si srandičky :) , ale jsem zvědavá esli dojde k nástřihu , tak esli to tam s ním nesekne , se srabákem :s: , když teď dělá frajeřinky .

In reply to by Siri

O funění mi povídej. Připadám si jak velryba a to jsem přibrala jen 14kg. Já ten porod zatím nějak vůbec neřeším, ale asi to taky přijde. I když jsem smířená s tím, že to k tomu prostě patří a bez toho to nepůjde. :00: Já tam asi manžu mít nebudu, za á nechce (i když si myslím, že by nakonec šel), ale za bé bude asi stejně v práci. Jen mě tam odveze a pak se za náma přijede podívat. Ale to se taky uvidí až dle toho, kdy se prdelka rozhodne vylízt. A oni jsou takoví machýrci a pak se jim rozklepou kolena. Prostě chlapi. :s:

In reply to by Majkýsková

přečti si fakt hezký článeček o porodu . Je to poučné a docela se i nasměješ . Nenech se odradit délkou, fakt je to čtivé , dala jsem to povinně číst i Davovi a taky se docela pobavil a zároveň ví co ho čeká až mu budu nadávat :s:

Třeba ten sexík zabere až zítra.Uvidíš.Já jsem skoro celou noc nespala hrozně mě brní prsty.Taky se už nemužu dočkat až to budu mít za sebou.Zítra jdu na monitor tak jsem zvědavá co mi poví.

In reply to by kopretina2

Uvidíme, kéž by zabral. I třeba až v sobotu nebo tak. Jediný, co zabralo hned bylo to, že prcek měl po něm škytku. :s: Já teda dnešní noc prospala celou, ani jsem nebyla na záchodě - prvně až v půl 8, pokud teda nepočítám to, že jakmile změním polohu, tak mě to probere, páč mě bolí břicho, ale zase hnedka usnu. Tak to jsem zvědavá, co se zítra dovíš. Já se dovím dneska odpo nebo zítra výsledky z jaterních testů - začly se mi dělat takový červený pupínky na zápěstí, nártech a kotnících a šíleně svěděj. Ale doufám, že to nebude nic závažnýho a už to zdárně doklepem s Jindrou do konce. :///:

In reply to by kopretina2

Ahojky kopretinko, tebe brní prsty a mě zase hrozně bolí klouby na prstech :00: . Je to děs, obzvlášť když se v noci vzbudím na záchod nebo když ráno vstávám. Já jsem už taky docela nervózní, už bych taky chtěla jet :\/: . Tak ti držíme pěstičky ať ti zítra řeknou, že je to na spadnutí :one:

Ahojky, týýýýýýýýýýýýýýýýý jo, ti závidím, už to máš za pár. Ale zas co já bych dala za to, kdybych to vydržela právě do toho ledna. Každopádně ti přeju, ať to máš co nejrychlejší :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka