přikrm? a kdy?

16.12.2008

Ahojky rada bych vědala kdy jste začaly přikrmovat miminka? a čím? děkuji

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj,
já jsem začala syna přikrmovat až po ukončeném 6. měsíci, protože jsem ho do té doby plně kojila. Vybrala jsem si příkrmy Hami, které mají velmi širokou nabídku od první lžičky mrkve, brokolice a květáku přes mrkev s brambory, špenát s brambory až po masozeleninové příkrmy. Začala jsem s příkrmy s označením od ukončeného 4. měsíce, každý druh zeleniny jsem zaváděla po 3 až 4 dnech, postupně jsem se dostala na masozeleninové příkrmy od ukončeného 5. měsíce a budu pokračovat s příkrmy od 6. měsíce. Kromě toho jsem po měsíci zařadila i ovocné příkrmy dopoledne - první lžička jablko a hruška a pak různé kombinace ovoce, taky značky Hami. Zatím jsem s nimi spokojená a syn doufám taky, protože papá moc pěkně. :a:

ahoj, pokud plně kojíš, tak se má začít se zeleninovými jednodruhovými příkrmy od ukončeného 6. měsíce. My měli na přednáškách vzorečky od Hipp. V tomto případě saháš po první označené 4 měsíce. Jiné je to s mimči na umělé stravě, tam se začíná podle označení normálně.

ahoj tak nějak pravidelně jsme na večer začali přikrmovat po 3 měsíci. Rýžovým mlíěkem a nutrilonem.papa

In reply to by ifka

ahojky tak malemu jsou teprv dva měsíce já jsem na nutrionu od narození prdelky,- ale všude se píše že přikrmy až od 4.měsíce? ten nutrilon rýžový od 3 měsíce? Mě se zdá že to malemu to mlečko pamalu a jistě nestačí,- děkuji za radu take jsem slyšela že je dobre dělat vyvar s vloček? ale od kdy ?

In reply to by Slunce123456

většinou máš ty příkrmy a kašičky od 4 měsíce ale já to malé dávala asi 14 dní po 3 měsíci vždycky večer, ne kaši ale to rýžové mlíčko od nestlé..obsahuje to mikročástičky rýže a je to opravdu chutné a hodně ji to chutná a zasytí.

In reply to by Slunce123456

Ahojky, já myslela, žes mu ten odvar z vloček už udělala :-)
My ho už zkusili, několikrát, šmakuje mu to..vždycky mu Do 100ml vody přidám tak 50ml vloček, někdy víc, podle toho jak chci, aby to měl hustý a do toho nutrilon a jak mu jede...ale nečekej, že by byl nějak extra sytej :-) aspon u našeho prcka to neplatííí :-) ale aspon nevyžaduje mlíko každou druhou hodinu :-)jen každou třetí :-)
s těma příkrmama..já nevím, počkám ještě měsíc, až mu budou 3 měsíce a zkusím mu udělat nějakou kašičku, řídkou...
budem měnit nutrilon za hipp, protože nám nějak nesedí.
já byla na kaších a pudingu už od šestinedělí a taky se nic nedělo :-)
máme už 6 kilo...takže hlady nestrádáme, ale taky toho vyžuchnem mraky...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka