Smutek

17.12.2008

Ahoj holky, tak jsem dneska totálně down. Byla jsem v počáteční fázi těhotenství a zřejmě jsem potratila. Dostala jsem hnusnej výtok a byly v tom stopy krve. Tak dlouho jsme se snažili, a když to konečně vyšlo, tak tohle. Zítra jdu k doktorce a čekám tu nejhorší zprávu. To budou "veselé Vánoce". :(

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj holky,
tak aby se to nepletlo, tak ten ascorutin nezabral, špiním dál, dnes i o trochu víc. Ale už na to kašlu, buď se to chytí, nebo ne. Nikam už lítat nebudu, stejně by s tím nikdo nic neudělal. Jen mě krká ta nejistota. Už jsem se smířila s neúspěchem, a kdybych to věděla na jisto, tak bych si ty Vánoce docela užila. Kdybych věděla na 100%, že jsem těhule, tak bych byla šťastná a nějaké užívání Vánoc bych si s radostí odpustila. Takhle mám akorát nasertivní náladu, neužívám si ani volna, ani ostatních radovánek a třeba je to všechno naprosto k ničemu.

In reply to by Naďa

Ale,snad do bude dobré!!! Moje teta taky špinila a to až do sedmého měsíce a donosila mimi!!! Někdy to tak zkrátka je!!! Já být tebou,tak si ale raději s tím zajdu,aspoň kvůli těm Vánocům a Nového roku,ať víš,na čem jsi,ať jsi klidná,ať si můžeš užívat pohody!!!

Ahoj holky, tak jsem dnes byla u doktorky. Napsala mi ascorutin, potrat to nebyl, ale říkala, že ještě není jisté, jestli se plod vyvíjí, že je to příliš brzo říct. Takže mi dělala utz, řekla, že je tam možné ještě jedno ložisko krvácení a že pokud budu jen občas špinit, tak je to v pohodě. Pokud by to ale trvalo dýl nebo bych začla krvácet, musela bych do nemocnice. Jsem trochu klidnější, víc stejně udělat nemůžu, taže se budu jen šetřit a čekat do 29. 12. na další vyšetření. Myslete na mě a dík za podporu.

:w: Ahojky Naděnko, já být teda Tebou, tak se seberu a jedu do nemocnice :w: Nemusí to být potrat, ale raději bych jela a aspon budeš klidnější. Držím moc moc palečky :h: :k:

raději se moc nestresuj at mimískovi neublížíš. Strašně moc ti držím palečky ať je vše v pořádku :k: :k: :k:

Ahojky!!!Jestli nechceš čekat do zítřka,zajeď si na pohotovost,budeš mít klidnější noc,teda já bych to tak asi udělala!!!Co když to třeba nic není a ty budeš stresovat celou noc,plakat a tak a tím mimi vůbec nepomůžeš!!!

Naďo, drzim palecky, nech je to dobre. Na zaciatku som mala tiez hnedy vytok. isla som k doktorke a bolo vsetko ok..dostala som neschopenku a od 8tt som bola doma. Neboj, bude to dobre..mysli pozitivne :h:

já měla v 6tt silný hnědý výtok, jela jsem okamžitě do nemocnice a doktorka mi jenom napsala ascorutin na posílení cév. Vůbec nemysli na to nejhorší. Podle mě to vůbec nic není!!! Chápu, že jsi vyděšená, protože jsem byla taky, ale pokud ti neteče krev jako fakt krev, tak to je v pohodě. Doktorka mi tehdy řekla, že mám brát ty prášky a přijít jedině kdyby mi tekla čistá krev. Určitě jsi v pořádku :)

ahojky nadi,jeste nesmutni,treba to nic neni,jak pisou holky zalezi jakou barvu ta krev mela,hneda byt muze,drzim pesticky :j)

ahojky.Nevěš hlavu.To ještě nemusí nic znamenat!!Já taky špinila amimi je v pořádku.Teda bylo před 10 dny.Zítra jdu na kontrolí utz a jsem z toho na prášek.Tys tam měla jakou krev?Hnědou nebo červenou?Hnědá být může :a:

In reply to by zuzula

Nepatrně hnědé krve, ale u doktorky jsem byla na utz včera a neřekla mi nic bližšího, jen že mám přijít 29. 12. znovu na utz, a navíc mi říkala, že kdybych začla krvácet, mám přijít kdykoli. A napsala mi kyselinu listovou. No asi tohle říká každé těhuli, ale vše dohromady to spíš vypadá bledě. Na druhou stranu je asi lepší o to přijít hned takhle ze začátku, než až když s mimčem počítáš na stopro. Snad se z toho dostanu brzo. Zatím je mi mizerně.

In reply to by Naďa

tak tam běž a uvidíš.Fakt se nemusí nic dít.Špinění je úplně normální v prvním trimestru.Samozřejmě to může přejít v krvácení,ale pokud ještě nekrvácíš jasně červeně,je to dobrý!!!Mám za sebou už i tu horší variantu.Držím ti palečky.Taky jdu zítra pro rozsudek :s: .Jestli mimi roste.Tak zatím.Zítra napiš :a:

tak to mě moc mrzí..... ale říká se, že když žena samovolně potratí, většinou není mimi v pořádku..... držím palce!

Naděnko, krev může být i z uhnízďování vajíčka, nezoufej, třeba není všechno ztraceno :a:
Držím palce :one:

In reply to by Naďa

Ahoj Nadi. Hlavne neves hlavu a nesmutni. Vubec to nemusi znamenat nic spatneho. Jak uz tady psaly holky, muze to byt z uhnizdovani vajicka, nebo take z toho,ze telo na to tehotenstvi jeste nestihlo poradne zareagovat a mas treba jen slabe mesicky. Ja jsem takhle krvacela mezi 4-5 tydnem a kdyz sem dorazila do nemocnice, rekli, ze je to prave jedna z tehle moznych pricin. A hlavne rikali. ze nejhorsi je to vzdat zacit byt pesimista. Psychika totiz hraje v tehotenstvi obrovsky velkou roli, tak musis verit tomu, ze to bude dobre. Ver mi vsechno tohle a jeste vetsi problemy mam zasebou a ted uz jsem ve 36 tydnu. Uvidis , ze to dobre dopadne. Drzim palecky a dej vedet, jak si dopadla. Jen ja bych to do rana nenechala a jela bych okamzite. V takovych chvilich zalezi na kazde minute.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka