Ahoj Vám všem

18.12.2008

Ahoj holky, dnes jsem se tu zaregistrovala a chtěla jsem se Vám všem představit a pozdravit Vás - v srpnu tohoto roku jsem se vdala a s manželem se snažíme o rodinu, ale nejde nám to :r: Doktorka mi předepsala Utrogestan, protože jsem po vyzasení HA neměla MS. Na těchto stránkách jsem se dozvěděla, že samotné užívání utrogestanu "nepřeje" plodným dnům a měla bych užívat ještě něco na podporu ovulace. Jsem z toho už nešťastná :( Dnes jsem do rána nemohla spát. Pořád na to myslím! Mimouška bych si moooc přála. Teď je to ještě horší, protože věchny kamošky jsou těhotný nebo mají malýho prcka, tak se dívám "kudy chodím" na ty jejich krásný bříška....

Ahoj, taky jsem tu krátce a taky tě vítám. Mám obdobný problém, taky dlabu Utrogestan, ale mě Dr. napsal ještě na vyvolání ovulace Clostilbegyt - ten vyvolá ovulaci, Utrogestan pak na "uhnízdění" opl. vajíčka. Teď tabletky zobu měsíc a za pár dní si zkusím těhu test, tak doufám, že se zadařilo, protože zrovna dobře mi po těch hormonech není ...držím palečky a ozvi se .

Děkuju moc za uvítání. Hned mně je "líp". Vím, že na to nemůžu pořád tak myslet a trápit se tím, ale když já si někdy nemůžu pomoct! Nevíte někdo něco o tom Utrogestanu?

In reply to by Natalka28

nevěš hlavu, jestli se snažíte od srpna, tak to je ještě brzo říkat, že vám to nejde, to není jako chytnout chřipku :s: ... znám ten pocit, když se těm kolem tebe podařilo a ty furt nic, to je pak těžký nemyslet na to "kudy chodíš", ale to přejde, neboj ... HA jsem nikdy nebrala, takže s problémy po vysazení HA ti neporadím ... zato s utrogestanem zkušenost mám, moje doktorka mi ho předepsala, když jsem byla těhotná "na podporu udržení těhotenství", tak nevím, jestli ti tahle moje zkušenost v něčem pomůže :s: ... jinak s doktorama mám za poslední čtvrt rok, bohužel, víc zážitků, než by mi bylo milé a rozhodně radím ptej se, ptej se, ptej se ... na všechno, co ti není jasné ... na cokoli, co tě zajímá ... zakaž si pocit, že je svými dotazy obtěžuješ ... máš právo být zvědavá, vždyť pro tebe je všechno nové, jsi v téhle situaci poprvé a moc informací zatím nemáš, ale oni na to mají celé roky škol a celé roky praxe, oni v tom žijí deno denně, oni potkávají spousty holek s podobným problémem, jaký trápí tebe ... pro ně je to tak samozřejmé, že si kolikrát ani neuvědomí, že pro tebe to taková samozřejmost není, takže jestli z doktorky "automaticky" nevypadla nějaká informace, neznamená to, že je špatná ... ale jestli ses jí zeptala a ona ti nedokázala odpovědět nebo byla nepříjemná a měla si pocit, že jí obtěžuješ, tak to je něco jiného, v takovém případě změnu doktora vřele doporučuju :s: a hlavně ti přeju, aby se brzo zadařilo :cc):

Ahoj Naty, taky tě tady vítám. Měla jsem stejný problém jako ty. Po vysazení HA jsem půl roku měla MS, ale pak zmizela a tak jsem byla 2x na vyvolání. Zjistili, že nemám ovulaci, tak jsem dostala clostylbegit a duphaston, no a hned první měsíc jsem otěhotněla..takže nevěš hlavu, problém s ovulací je nejčastější problém v otěhotnění, ale je snadno řešitelný...tak neboj, 4 měsíce není zase tak dlouho. ;) určitě to brzy vyjde...pa :a:

In reply to by rena88

Oni Ti zjišťovali jsetli máš nebo nemáš ovulaci? Asi mám špatnou doktorku, jen mi dala ten Utrogestan a ani mi vlatně nic neřekla. Ten clostylbegit a duphaston jsou asi na předpis, že? Mám jít na kontrolu až koncem ledna.

In reply to by Natalka28

Utrogestan by měl být na podporu hormonů. Brali mi krev na hormony a dr dělal ult, kde zjistil, že tam mám neprasklé vajíčka. A ještě jsem měla nedostatek hormonu žlutého tělíska. Říkal, že to může být příčina, proč nemůžu otěhotnět. A ty léky co mi napsal jsou na předpis. Je mi ale divné, že ti dr něco napsala aniž by ti udělala nějaké vyšetření. :n: já jsem taky měnila dr, protože ta moje původní byla dost laxní a vše podle ní mělo čas (snažili jsme se už 8měsíců), pak jsem přešla k jinému, ten zjistli tohle a hned první měsíc jsem otěhotněla. Teď jsem v 15týdnu. :j)

In reply to by rena88

Tak jsem asi díky tobě našla odvahu a hned jsem se objednala k jiné Dr. Je to na klinice Laurea, takže by se tam tímto mohli zabývat a neodflakovat to jako jinde. Jdu tam teda až 12.1., tak dám pak vědět. Ještě jednou děkuju :one:

In reply to by Natalka28

Tak to je super!!! :one: ono záleží na tvém pocitu, já jsem měla takový, že mě prostě odflákla a pokud mám možnost volby, tak proč ji nevyužít!! a na klinice bude určitě jiná péče. Tak držím palce Naty!!! Došlo mi něco na můj email, ale nevím jestli jsem to všechno správně odeslala.. :///: tak pa

In reply to by rena88

jj, je to správně:-) Sama bych se k tomu asi nedokopala. Mám špatný pocit, když jdu někam poprvé a říkala jsem si, že to ta moje dr musí dělat všechno správně a tak jak má, ale tady jsem se přesvědčila o opaku:-)

Ahojky,vítám tě tu a at se ti tu líbí :)
Tak si k dr zavolej a zeptej se ho na to co tě trápí a uvidíš co ti řekne.
Nesmutni,je nás tu takových hodně co se marně a někdy už dlouhodobě snažíme o mimi a nejde nám to,ale musí se pořád věřit,že se to povede ;)
Užívej si s manželem svátečních dnů a kdo ví,třeba se to zrovna povede a Nový rok bude radostný :one:

Ahojky, tak já se přidávám k uvítacímu sboru a hlavně moc přeju, abys byla brzo těhulkou :e):

Ahojky, tak tě tu vítám... a neboj, určo se brzo povede a bude :e): v bříšku a ty budeš nejšťastnější mamina... neboj se svěřovat, tady holky vždycky poradí s každou bolístkou.... ;) tak držím pěstičky a určo se brzo mimi povede... :a: :one: :dance: :c: :\x:

ahoj,přidávám se k ostatním a vítám tě tu,přeju ti aby se vám to s manžílkem co nejdříve povedlo a tys měla bříško jako tvé kámošky,hodně štěstí. :a:

Ahojky, vítám tě tady. bohužel ti v tomhle neporadím, ale ostatní holky ti určitě rády poradí.

Ahojky, tak tě tady taky vítám. Ať se ti tu líbí a hlavně ať hoooodně brzo hlásiš že máš // na těhu testu :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky