tak a pravdu holky :)

18.12.2008

Myslite ze sem se sve holcicce pomstila jmenem Rozarka???? Obcas znami kdyz se zeptaj jak se jmenuje a ja odpovim tak mi reknou co mi udelala ze sem se ji tak pomstila... a tak tedy jaky mate naror na jmeno Rozarka??? ps: ja vzy tem znamym odovim : tak lepsi nez Nicolas Topolanek ... a ted i budu pridavat Ludwig Amadeus Svoboda :00: dekuju vsem za odpoovedi
PS : ted je prijmenim Káčerova ale ne na dlouho po soude bude Gondžalová :)

pravdou je,že k příjmení mi nesedí ani k jednomu,ale holka to bude krásná a jednou bude mít uplně jiné příjmení. Gabča,Filípek,Domčulka

Rozárka je nádherné jméno. A jestli se někomu nelíbí, tak ať. Hlavně, že se líbí tobě. Mě taky půlka lidí hubuje kvůli Adama - co jsem mu to provedla :? (případně - co mi to dítě udělalo)? Chudinka má svátek o vánocích :00:

Ahoj,já vždycky chtěla holčičku Anežku nebo Rozárku,to jméno je krááásnééé :one:.Nic si z toho nedělej.Já mám Matyáše a taky se to moc lidem nelíbí. :n: Hlavně když se to líbí nám ne? ;)

Kazde jsmeno je hezke,kdyz se hezky rika!
Muj tip to sice neni,nedala bych ho,ale to je prece normalni,kazdy mame jiny vkus,ale to Ti muze byt uplne jedno,hlavne ze se libi Tobe!!!
A na malou se hodi!
Podle me jsou daleko horsi jmena...Me se treba vubec nelibi Vendula,šarlota,atd...
Nemuzes se prece zavdecit vsem!
Holcicka je Tvoje a tak neres jestli ma nekdo blby reci na jeji jmeno!
Rory,Rozi,atd je hezky! :a:

Ahojky, je to krásné jméno. Takže se názory druhých vůbec nezabývej. My se s manželem rozhodli pro Jindřicha a taky některým lidem připadá divný a říkají "chudák". Absolutně nevim proč, bude mít krátké příjmení (Tůma), takže může mít v klídku dlouhé jméno. A plně s tebou souhlasím - Ludwig Amadeus Svoboda je fakt pomsta nad všechny pomsty. :? :jawdrop: :s:

tak já se také připojím... Rozárka se mi moc líbí a to až tak, že jsem uvažovala, že bych tak pojmenovala i svoji holčičku, ale narazila jsem doma :( u dětí :!k: . Vždy, když někde slyším to jméno , vzpomenu si na Tři oříšky pro popelku :dance: . A jestli Rozinka bude tak "prdlá" po tobě, tak bude za takové jméno moc ráda :qu:

Náhodou je to moc hezký jméno, nic si z nich nedělej, jsou to trubky ;) to mě se zase každý ptá jak se to naše miminko bude jmenovat, čekáme holčičku, tak jsme vybrali jméno Saša, no prostě Alexandra a to na mě vždycky každý kouká a nic neříká, tak nevim :00:

Kurňa matko :P, jednou jsi se takhle rozhodla, tak si za tím stůj ;), přece ji teď nebudeš přejmenovávat... a za rok znova a pak zase... Když se jí to nebude líbit, tak si pak vybere sama. Nemá smysl, se v tom patlat teď

Mě se Rozárka líbí :one: Lepší než když teď příbuzní budou dávat Valerie to se nedá vůbec skloňovat :n: Už teď přemýšlím jak budu malé říkat Valinka :00:

In reply to by Eva80.

Valinka, Valuška, Vajuška, Vajíšek... ono se to poddá, až ji uvidíš, tak na ni něco vymyslíš... Až budete v pubertě, tak se stejně vzbouří a bude chtít být Val, Valy nebo tak. Mám malou sestru Markétu a nestačím se divit, jak všelijak se dá pojmenovat - Maki, Marky, Markétka, Makýsek, Markeťák, Kikina, Kikinka.... Si myslím, že se to poddá u každého jména.

tedy já nevím, ale Rozárka není ošklivé jméno..mě se líbí...nevím, ale jaké máte příjmení.. Zas na druhou stranu, je to jméno se kterým se nedá nic dělat.. na mě volaj, Mončo, Monďo, MOni...atd..ale na rozárku? Rozi, Rozka..no to nic moc..ale není to ošklivé jméno..uvidíš, hoklka ti řekne až bue větší...:-D

Nevidím na tm nic špatného! n nás taky koukají jak na blázna, že jsme dali Vivien! a ten Svoboda mě vážně dostal!Katka a Vivi

no tak teda nevím, co maj tvý známí za vkus. Ale Rozárka je fakt pěkný jméno. Já jsem chtěla dát Johanu, ale tak se jmenuje náš pavouk.... Tak jsem dala Viktorku, to na mě taky všici koukali, jako bych spadůla z višně a jak se jim teď líbí!!! kašli na ostatní. důležité je, co se líbí tobě!!!

johanko rozarka je hezke jmeno :one: ted se docela dava. u nas maji znami taky rozarku. na lidi se vykasli, hlavni je, ze se libi tobe. :k:

ahojky nevim jak se tva holcicka jmenuje prijmenim.Jinak takhle samostatne je Rozarka hezky jmeno..V rodnym liste je to Rozalie?Neni to moc casty,ale me se libi.Ja bych ho teda dat nemohla,nehodilo by se mi k prijmeni...Na okolni kecy dlabej ;)

SilvieS

Mně se to jméno líbí a nemyslím si, že by ses malé pomstila. :) :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka