jak ukecat manžela ???

17.12.2008

Ahoj radilky, nevíte jek na chlapa. Vím, že úplně nejlepší, (když po chlapovi něco chcete) je to vymyslet tak, že na to přišel on sám, ale jak...?

Mám doma 5ti měsíčního Martínka - chtěli jsme ho oba, taťka je z něj úplně paf, před měsícem mi pořídil štěně výmarského ohaře ( lovecký pes ) ječtě máme 3 letého jorkšíráka, ale já už bych chtěla další mimčo. Myslíte, že je to sobecké? Chtěla bych, aby od sebe prckové měli co nejkratší časový odstup, ale manžel si myslí, že toho teď mám dost, a já nevím, jak argumentovat...

No, manžel nechtěl miminko dřív jak za rok, ale já mu začala - dost často - líčit, že to nemusí vyjít hned, že to třeba potrvá i celý ten rok, pořád jsem mlela něco o dětech, jak moc se těším atd. Nakonec to byl on, kdo mi řekl ať vysadím prášky. Prostě jsem ho upovídala. :\x: Sice žádné zvířátko zatím nemáme ale právě počítáme s tím, že si pořídíme až budu na mateřské (snažíme se teprve o první mimčo). Já bych chtěla druhé dítě tak rok po tom prvním, až budu mít jistotu, že to první vedle mě dokáže ťapkat, když budu držet toho mrňouska.
Jinak si myslím, že každá ženská ví nejlíp, co na toho jejího platí, takže určitě pár nápadů máš. Asi bych nedělala podfuky, protože chlapi jsou neradi oblbovaní. Lepší určitě bude, když k tomu rozhodnutí dojdete společně. Bude tě to pak i víc těšit, protože nebudeš muset nic tajit. A při nejhorším si ještě pár měsíců počkáš. Zatím ti bude dělat radost tvoje prťouse i pejsek :girl:
Baruška

Ahojky, my jsme s přítelem řešili něco podobnýho. Já mám už pětiletou dceru z předchozího vztahu a teď bych hrozně chtěla mimi s miláčkem. Začla jsem o tom nenápadně a pak jsme se jednou ovínili a mluvili jsme o tom tak dlouho až mi vzal plato který jsem ani nedobrala a hodil ho do kotle :s: Samozřejmě se mu to ráno rozleželo a začal se cukat ale na to jsem mu řekla jasně že už hormony brát nechci. S tím souhlasil. Za pár dní se mu to rozleželo a řekl že by byl přeci jen rád kdyby jsme na tom začly "dělat". Te´d už je na mimi natěšenej a každý týden vyzvídá jestli už Františka čekáme :\x: jo a psy? ty máme 4 :qu:

Ahojky, tak jsme na tom tak nějak podobně :) Mám doma též 5. měsíčního chlapečka a i když né teď, tak určitě do budoucna bych chtěla další miminko, ale přítel o tom nechce ani slyšet. Musím říct, že rok sem do něj vandrovala, abysme si pořídili miminko, no a teď je samozřejmě pyšný tatínek. Taky nevím, jak to navléct, ale že bych vysadila antikoncepci, to se mi zdá jako podvod. Asi bych mu to řekla na rovinu. Že už se cítíš na další miminko, že si ho moc přeješ a že stejně největší podíl práce a starání se o miminka bude na tobě. Takže držím palečky :one:

hmmm tak já asi neporadím, já můžu tak maximálně závidět :s: momentálně nemůžu ani mimíska ani štěňátko :r: ale s tím mimískem naděje na úspěch visí na doktorech, zatímco to štěňátko je jen na nás dvou, a to už máme vyjasněný: nebude nikdy nikdy, protože do paneláku prostě nee :( ... no ale zcela upřímně, já bych ještě pár měsíců počkala ... no anebo o tom začni "nenápadně" příležitostně každou chvíli mluvit, a třeba ho ukecáš :s: :s: :s:

Holka,já bych to udělala mazaně,prostě bych vysadila HA a mu nc neříkala,a pak bych mu jen ukázala pozitivní těhu test,že i přes prášky se to může stát.No stejně by byl pak rád a těšil se né?A že toho má moc a co my baby vždyt ty mimina jsou na nás fixovaný,.mi knim musíme vstávat celou noc vařit uklízet.A děti jsou radost,aspon si Martínek bude mít s kym hrát :dance: :) :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka