Jak nemyslet na miminko

18.12.2008

Ahoj holky :a:
taky máte problém nemyslet na miminko? :/;x: Všude se píše, že když na to zapomeneme, tak se to zrovna podaří...ale copak to jde??? Já jsem teprve prvoměsíční snažilka, a tak jsem si povolila tenhle měsíc se zkoumat, jestli na sobě něco neobjevím - nějakou tu známku těhotenství. Na druhou stranu si myslím, že i to snažení by si měl člověk užít, aby pak ta radost z fazolky v bříšku byla stonásobná.
Takže od příštího měsíce se budu hlídat a snažit se nemyslet na to, že se těším na rostoucí bříško a na všechny ty nešvary s tím spojené. Řekla jsem si, že se pokusím užít si poslední netěhotné měsíce a utěšuju se tím, že až budu chodit po světě s kočárkem, budou v obchodech určitě úzké dveře, mimčo se rozbrečí přesně ve chvíli, kdy budu stát ve dlouhé frontě u kasy a bude mě budit každou druhou hodinu. Ale těším se i na tohle. :qu:
Tak co vy holky, jak jste na tom?

"zkuste na to nemyslet" je ta nejpitomnější rada, jakou jsem kdy dostala :s: to je objektivně zhola nemožné ... i když pracuju, a pracuju hlavou, takže při svý práci musím hodně přemýšlet, i když už mám po práci a odpočívám, třeba nad knížkou anebo u ňákýho filmečku, i když vařím, peru, uklízím, i když dělám cokoli jiného anebo zrovna nedělám vůbec nic, ta myšlenka prostě v hlavě je ... neznamená to, že na to myslím neustále, ale nejde nevzpomenout si aspoň jednou denně ;)

Ahojky,jsem 15měsíční snažilka,a pořád na to myslím,někdy více a někdy méně. Tento měsíc už jsme to začali řešit a že kdyžtak půjdemem na umělé oplodnění a zrovna v tu chvíli jsem otěhotněla-sice jsem po týdnu potratila,ale stejně už teď alespoň vím,že to jde samo! Takže se začínáme snažit nanovo a jen doufám,že na to nebudeme muset čekat dalších 15 měsíců :-) Tak se drž a užívej si snažilkování,snad nebude tak dlouhé :-) Přeji hodně štěstí a ať se ti to co nejdříve splní :-)

Ahojky Baru, no je to fakt těžký a má to snad každá z nás, nemyslet na to prostě nejde... ;) ... my na to taky myslet nechtěli, ani pozorovat jsme se nechtěli, ale zatrhl to doktor, když hned první měsíc našel problémek, musela jsem začít brát hormony a každej den měřit bazální teplotu, no to mě dostal fakt :!k: ,... já se těšila, jak nebudu brát prášky (a místo jednou za den, beru 2x za den :00: ) a jak si užiju sexík aniž bych myslela na mimíska a on mě donutí měřit teplotu.... :s: to je děs.... ale jinak je fakt asi lepší na to nijak nemyslet a jak říkáš, to snažílkování si pořádně užít, protože s mimískem to asi pak takový určo nebude.... :O je to prostě už asi jiný, ale možná zase lepší :D ... pokud se někdo snaží dlouho, tak chápu, že na to myslí kudy chodí, ale první půlrok je asi nejlepší na nic nemyslet a nechat tomu volný průběh... ať se brzy zadaří :a: :one: :dance: :c: :\x:

Ahoj,
já jsem 2 měsíční snažilka a myslím na to den co den.Nejde na to nemyslet idkyž má člověk hodně práce a starostí.Akortá v lednu mě čeká asi návštěva Dr. protože mám rozházený cyklus díky antikoncepci

Ahoj Baruš,
já si myslím, že nemyslet na to nejde.. Když chceš miminko, tak na to přeci myslíš.. A je jedno jestli málo nebo hodně.. Nejlepší je se nečím zabavit a soustředit myšlenky na něco jiného, ale to jde opravdu špatně..
Já na miminko první měsíc měsíc myslela taky hodně a tak to bylo i druhý a třetí měsíc. No a ten třetí měsíc se zadařilo. Budu ti držet palečky, ať se brzy zadaří :-). Já jsem teď teprve 10+4tt a v úterý jdu do poradny, tak doufám, že bude vše v pořádku.. Opatruj se. I.

In reply to by Jajusskaa

Děkuji..Kdepak teplotu jsem si neměřila a ani nepoužila testíky na ovulaci.. spíš jsem jenom kontrolovala hlen asi tak v době kdy by měla být ovulka.. A vždycky ten hlen byl, až ten poslední měsíc mě i v polovině cyklu docela dost bolelo v podbřišku, tak jsem si myslela, že to je ovulace.. a teda nakonec byla :-). Budu ti držet palečky, ať se taky brzy zadaří. Čtu si tu tvé příspěvky a mrzí mě, že máš s cyklem takové problémy.

In reply to by IvkkaaP

Pročítám se jak nemyslet na mimíska a čtu, že tě bolelo v době ovulace ( asi ) v podbříšku. Myslíš, že to je opravdu známkou ovulace? Mně totiž minulý měsíc taky bolelo dost v podbříšku zrovna když jsem měla mít ovulaci a teď to zase začíná...

In reply to by Natalka28

No nevím jak vás, ale mě vždycky když jsem nebrala antikoncepci, teda i teď, v polovině cyklu bolelo bříško dost a většinou tak nějak ve čtrnáctý den to bylo nejhorší - děsná bolest jako před MS, nafouklé břicho a bolavá záda, ale já mám vůbec vždycky bolestivou i menstruaci.
Baruška

In reply to by IvkkaaP

Je to zvláštní,ale asi na tvrzení,že přibližně 30% těch,které otěhotní poprvé,bohužel potratí opravdu něco bude,jak se tady na to tak koukám,tak nás takových je poměrně hodně. Tak Vám-Nám :-) držím pěsti,ať to vyjde co nejdříve

In reply to by bsimonka

tady to spíš vypadá, že na poprvé to nedopadlo skoro žádné z nás, ale celkově bych to neviděla tak černě, myslím, že jsme se tady tak sešly, protože když se nám to stalo, tak jsme začly hledat cestu, jak se srovnat s pocity, které jsou s takovým zážitkem spojené ... třeba za sebe si myslím, že kdybych to nezažila, tak bych vůbec neměla tušení, že tyhle stránky existujou :dance:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka