Včerejší velký utz

17.12.2008

Ahojky dubňačky a ostatní těhulky, máme za sebou velký utz, sice trochu později 21+1, ale o to krásnější :s: . Dr. dlouho hledal, kdo se mi to skrývá v bříšku. Když už jsem myslela, že to vidím i já, řekl mi, že to není tak jistý, že tam má i pupeční šňůru a že se na to koukneme později.
BPP(průměr hlavičky) 51mm- 20+5
FL(stehení kost) 32mm- 20+1
AC(obvod bříška) 145mm- 20+2
takže miminko je trošku menší než podle PM, ale jinak zdravý. Placentu mám na přední straně zasahuje do DS - to teda nevím, co znamená, ale tuším, že je to dolní segment?!?
Pak se dr. vrátil k tomu pohlaví, zase dlouho hledal a našel klučinu. Myslela jsem, že když je táta u toho a řekne mu to dr., že už to konečně vezme, ale nevzal. Rodičům řekl, že si dr. nebyl jistý, přitom si jistý byl. Pořád si myslí na holčičku asi mu ten náš jeden kluk stačí. Jinak miminko má pršák po mě :s: .
Mimochodem začlo mi téct mlezivo a bradavky mám v jednom ohni. Není to nějak brzo? Při prvním mi začlo téct kolem 30tt a teď už ve 22tt :00:
Jéé to jsem se rozepsala... :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

mně řekl, že mám placentu na zadní straně, což prý je výborný, že kdyby byla ve předu, tak bych si musela dávat pozor abych se nepraštila do bříška, že to je nebezpečný potom, tak si dávej raději pozor :-)

já byla s mužem minulý týden na utz + dvd a taky jsem byla 21+1 a bylo to krásný, a kolik váží klučina? My mimi máme zase o něco větší pořád to vychází o ty 3 dny, tak asi porod bude spíš před než po, ale uvidíme, a vlastně i pohyby mám brzy od 17+4 na prvorodičku. To mlezivo žádný ještě nemám, četla jsem až po 26.tt, ale jak koukám, tak zase nějaký kec z průměru, pokaždé čtu něco jiného, na těhu-kalkulačce píší třeba, že ve 23.tt by těhulka měla přibrat mezi 7-9 kg ( což jsem já ) a jinde zase, že třeba jen 4 kg, strašně si tu protiřečí, já už z tý váhy nemůžu, cokoliv sním, tak mám snad kg nahoře, a to budou vánoce. Naše mimi vážilo 423 g

In reply to by FORINKA

Ahoj, tak kila já neřeším, čím víc tím líp aspoň mi nebudou konečně lézt kosti :O :s: :s: :s: . Skoro půl kila jo???? No krááásně rostete :w: :w: Aspoň vidíš, jak se u tebe má dobře :one: . Mě bohužel váhu neřekl :( K tomu mlezivu, opravdu není o co stát. Je sice dobrý vědět, že se připravuju na kojení, ale víc se těším na samotný kojení. Je to snad nejkrásnější zážitek hned po samotným porodu :c: .

ahojky..Gratuluji k vysledkum ;) jen tak dal..Jinak to DS je dolní segment ja měla taky v 20tt na velkem UTZ a dr. to naspal červeně do prukazky.a říkal že se to ještě zvedne a jak ne tak cisař..ale byla sem tam minuly tyden a říkal dr.že už se to zveda..
jinak mi mlezivo teče už od 10tt :s:

Gratuleme k výsledkům, i k tomu, že pan doktor našel co měl. ;) U mě se mlezivo objevilo cca okolo 19tt, ale prsa mě bolela jen na dotek. Krásné a klidné těhulkování. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka