MOC PROSÍM,HOREČKA U MIMINKA!!!!

18.12.2008

Prosím vás moc moc o radu... dneska měl malý zvýšenou teplotku 37,2. Teď, když jsem šla kojit, tak už hořel jak kamínka, tak jsem ho změřila a měl 38,6!!! Ale nic mu není, kašel ne,proste nic.. Dala jsem mu do zadečku čípek ale pořád nevím, jestli jet na pohotovost, nebo vydržet do rána... co myslíte? je mu půl roku

Kliknutím vložíte smajlíky:

Holky, moc všem děkuji za odpověď, já byla v noci úplně vystresovaná, tím spíš, že hořel jak plamínek ale nic mu nebylo :oci: nevěděla jsem co s ním. Volali jsme na pohotovost a ráť si pro svůj klid k ní zajdu... tak zatím to vypadá na "šestou nemo"... 3 dny horečky a pak se osype... ale uvidíme, zítra jdeme na takovou menší kontrolu, tak jsem zvědavá, co nám řekne. Dáváme čípky do prdýlky, ale horečka nám tak kolýsá... jednou má 37,5 teď jsem mu naměřila opět 38,6 :oci: Malej je teda protivnej, ale jinak mu není naštěstí nic. Jen samozřejmě nesmíme ven, což je šílený, protože on přes den moc nechce spinkat jinde než v kočárku - a pochopitelně venku :s: tak ho asi po "o" dám do kočárku a zkusím ujezdit v předsíni... tak držte palce, ať jsme brzo fit!!! Hezký den maminky, těhulky, snažilky... Danielle a Filípek

Moje vnučka - 2 měsíce, dostala také horešku, nic ji jinak nebylo, lékařka ji poslala s dcerou poslala do Dětské nemocnice na interní , kde ji brali krev, rozbor moče, rentgen plic .... Výsledek negativní. Po opětovné návštěvě u naší dětské lékařky, ta řekla, že se jedná o virozu, která trvá cca 3-4 dny, poté se dítě celé obsype. Měla pravdu , malá je již v požádku, na teplotu jsem ji podávala Panadol bejby , a že je malinké, tak pouze 2 mml. Věřím, že se u Vás jedná o stejný problém.

Malej měl taky v noci teplotu a taky nám je půl roku.U nás zabírá Panadol baby sirup.Ten mu sníží teplotu vždy do 30 minut.

Ahojik Danielle,
sem uz skoro na odletu, ale jeste odpovim - aspon kratce:
Pokud jsi mu dala ted cipek, tak vydrz - hodku, dve ... teplotka by mela spadnout. A pokud by cipek nazaucinkoval, tak moje Dr. doporucuje po 4 hod. dat treba sirupek - mas doma sirupovy Nurofen???
SHARANE+LUCINKA

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka