vyšší tlak ke konci těhotenství

18.12.2008

Ahoj holky, chtela jsem se zeptat jestli jste nektera nemela vyssi tlak ke konci tehotenstvi, vcera jsem byla v poradne a namerili mi 140/95, nezdal se jim ten spodni, ze je moc vysoky :( Zatim to pry nijak resit nebudou ale kdyby mi prelezl pres 100 tak by museli ale nerekli mi jak :? Jinak moc a vse ostatni bylo ok :) Prosim prosim jestli jste s tim nektera taky bojovala nebo jeste bojujete napiste mi co by me cekalo kdyby se to nezlepsilo a nebo co delat aby se to naopak zlepsilo ;) Diky moc a mejte krasny den :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, mě si kvůli takovému tlaku už nechaly ve špitále!!! Já se cítila úplně fit, ale prý to může škodit plodu!!! Takže mi nasadili neškodny patáky a nechali si mě na pozorování!! Bylo to v 35.tt no a 36tt jsem rodila!!!

Tak u mě to bylo s tlakem tak: Celé těhu jsem měla ukázkový tlak až ve 36tt se mi zvedl i horní, tak Dr. mě poslal do nemocnice, tam jsem poležela 3 dny, měřili tlak 3denně, brali moč, sono ledvin. A zjistili že mi děloha tlačí na ledvinu a proto ten vysoký tlak. Pak se, ale tlak umoudřil a já jsem zas doma! Kdyby se mi tlak nezlepšil brali by to císařem, jelikož mimi už bylo dostatečně velké! Tak se drž a neboj, může to být aji špatným vyspáním. :a:

prave ze jsem do ted byla v klidu a od vcera co mi to rekli tak se zacinam pozorovat, jestli me neboli hlava, jestli nemam mzitky pred ocima a tak... Nerada bych Vanoce travila v nemocnici, pak uz je mi to jedno klidne si tam na Silvestra lehnu ale na Vanoce neeeeeeeeeeee :r:

já měla v poradně ve 39tt tlak 150/110 a nikdo to neřešil, přičetlo se to k těm kontrakcím, co už jsemměla asi 5 dní, takže prý že to je z kontrakcí a že jsem z toho nervozní. Když jsem přijela do porodnice, když mi praskla voda, měla jsem už zase 120/80

Mě se takhle zvedl tlak 14-dnů před porodem. Dostala jsem Dopegit a po porodu se to všechno srovnalo. Měla jsem tlak +/- jako ty. :a:

taky jsem měla vyžší tlak a po dvou dalších kontrolách se mi ustálil.Jinak by mě vzali do nemocnice na pozorování.Držím palce a nemysly na to

Já měla na úplném konci těhu taky vysoký tlak, taky ten spodní, druhej den jsem šla na přeměření a na další den mě poslali do porodnice, že mě musí hlídat. Já tam ale jela s bolestma už v noci a tam kontrakcema jsem měla tlak jako miminko :)

je někde jsem četla, že by měl být do 90 u těhotných, jinak že se musí hlídat, ale jestli s tím máš problém až teď, tak to bude asi nějaký úblb, snaž se být v klidu :-) jo mylsím, že by si musela nastoupit nejspíš do porodnice, museli by tě prostě hlídat a mimi taky, ale neboj, kdyby přeci jen náhodou došlo na porod, tak už jsi relativně za vodou, kamarádka rodila taky ve 35.tt a má cvalíka jako blázen, dokonce jí řekli, že může být ráda, že kdyby rodila na termín měl by určo přes 4 kg a třeba by musel být císař. Nemysli na to.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka