Dobré ráno!!

18.12.2008

Dobré ráno, všechny :) jakpak se máte?Co mimísci a bříška,nezlobí?Dneska jsem začala 30.tt, já mám vždycky z každého týdne takovou radost :c: a co přípravy na Vánoce?Už se nám to blíží a já zatím zvládám jen úklid, o víkendu něco málo napéct, dárky mám jen dva, chystám se do obchodu dokonce i 24. :s: prostě to tak nějak nestíhám :00:

Kliknutím vložíte smajlíky:

asi trochu pošuk, výzdobu mám od začátku prosince a dárky jsem začala kupovat už v září, ale většinu jsme dokupovali jsteně v prosinci. jojo mimi chci už mít taky u sebe, ještě musím 4 měsíce čekat, bože to je tak dlouhý

Ahojky, já už načínám 39.tt, zatím to moc nevypadá na porod, ale vyvoláváme poctivě:) Jinak na Vánoce všechno připravené, dárky zabalené, cukroví upečené a i napůl snědené :s: , tak doufám, že nestrávím svátky v porodnici:)))

to já jsem dnes úspěšně ukončila 22.tt a začínám 23.tt, ale taky jsem vděčná za každý týden. T yuž můžeš být relativně v klidu:-) Ale vše máme tak jak být má, tak si to užíváme. Dárky už mám i zabalený a cukroví na terase v krabici, uklízím průběžně, takže velký úklid se u nás nijak nekoná a okna jsem myla před měsícem, ale na ty prdím, mám dost střešních a když prší jsou hned špinavý. Výzdobu už mám po celém bytě a jmelí už visí na lustru, strašně se těším až budeme dělat salát a tak. Opatruj se a vánoce si hezky užijte :-)

In reply to by FORINKA

Opravdu klidná budu asi až budu mít tu naši princeznu u sebe a že už se na ni moooc těším :c: tak to ti závidím, že to tak stíháš, ale my to snad taky všechno zvládneme :00: tak na salát se těším úplně šíleně, dokonce jsme na něj měli takovou chuť, že jsme to asi před třema týdnama nevydrželi a udělali jsme si ho k řízkům,mňam,mňam :a\|: :hu:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky