dobrý....

30.11.2007

ahojky holky, jak pak se máte. Mno já nic moc, jsem zase sama doma, muž je na noční aa já se prostě potřebuju vypovídat, nějak toho na mě je už doma až moc. Všechno na mě padá, mám pocit, že nic nestíhám, že mám doma stále bordel, kterej nechce zmizet a já envím kam dřív skočit. Do toho ještě malá pěkně zlobí, tak když muž spí po noční musím vypadnout s ní ven, aby se vyspal, pak když se probudí, tak akort na mě přenáší problémy v práci s jednou koleginí a já už nevím kudy kam, nemám tu sílu mu říct, že mě to nezajímá a bedlivě ho poslouchám a pak když odejde, jsem z toho v depresy a smutná. Sice jsem mu naznačila, že tu nasranost tak trošku přenáší na mě, ale neřekla jsem mu jak se cítím, když odejde. jsem asi fakt psychyatrický případ. Dneska když odešel do práce, podotýkám, jel autem, tak během pár minut jsem slyšela brzdy, normálně mě zavalil pocot, že se vyboural a že se to dozvím až bůhví kdy. Dneska fakt budu vděčná až mi o svačině zavolá, jsem nějaká nesvá a jak na trní, mám fakt divnej pocit, jako kdyby se mu něco stalo. Asi vážně potřebuju psychyatra nebo já nevím. Tak jsem se vypovídala, omlouvám se všem, které ro nezjímá, ale prostě to muselo ven.

To je nekdy potreba vypovidat se. Urcite pis, to Ti ulevi.
Taky si nekdy rikam, ze uz nemuzu dal a nakonec staci par dnu a vse je zase svetlejsi. Zkus tu krizi prekonat a radovat se potom z kazde svetlejsi chvilky. Zkus to, nekdy to funguje. Dulezity je snazit se neprohlubovat depresi. I kdyz ja mam z minulosti zkusenosti s psychiatrii s byvalym pritelem, ale dokud chce clovek zit, tak psychiatra nepotrebuje ...

In reply to by rafik

já vím, že všechno bud OK, jen mě dneska přepadla nějaká emoční lavina nebo já nevím co to je. Budu proti tomu bojovat úklidem doma, aspoň budu mít dobrý pocit, že něco dělám pro rodinku.

In reply to by horkykafex

Jasne to neni spatny boj. Diky uklidu. Neboj taky mam nekdy depky :( ja vim, je to neprijemne, hodne. Dnes sem mela jednu malou rano, kdyz sem se probouzela do prace. Ja se bojim, jak zvladnu ukoncit vsechno v praci + pripravu na MD, to me ted tizi asi nejvic. Dal taky finance nasledne na rodicaku. Pritel taky jezdi tydne autem z Brna do Pardubic a zept. Taky nervuju, silene :(
Ale chce to myslet pozitivne, aspon se snazit. Musime bojovat!!!

Ahoj! nepárej se s tím. Řekni mu, co Tě trápí a že potřebuješ pomoct. Když o něj máš strach, tak ať Tě aspoň prozvoní, když leze z auta. Hned bys věděla, že je v pořádku. Vím, jaký je to kolotoč s takovým mrňouskem. Ať místo kritizování popadne smeták, nebo aspoň vezme malou ven. Ať máš chvilku klid. Buď si odpočineš, nebo něco v klidu uděláš. Vždyť lítáš kolem něj, kolem malé, do práce... Máš toho moc, holka. mysli víc na sebe

In reply to by Boža

asi mu to řeknu aby mi posla SMS, že dojel OK, taky se musím hlásit, když lezu z auta. Myslet na sebe snad ani nejde, stejně jako odpočívat, om pomůže, jen když vidí, že tu něco dělám. Tedka se najím a trošku tady poklidím.

Tak tyhle stavy mívám taky.
Zvykla jsem si, že kolem mě Petr celý den tancuje, když nemaká na baráku, ale když odjede do práce, osm hodin o něm neslyším, jsem z toho "šílená" jestli dojel a podobně, protože kvůli práci věčně nespí a je hotovej.
Pak když přijde po noční domu, musím vyslechnout, co všechno ho naštvalo a pak teprve dokáže usnout.

Ahojky, tak koukam, že dnešní večer je nějakej divnej. A to bychom měly být v nejšťastnějším období, že?

Ahojky musíme to přežít,můj manžel má taky problémy v práci s nějakou ženskou a přenáší to na mě,ale já ho taky vždy vyslechnu i když nevím co s tím :(( ale aspon se mu uleví:(

Bud v klidu,presen tenhle pocit mivam taky kdyz ma nocni.Ze nekdo zazvoni,nebo ze mi zazvoni telefon.Tak vzdycky rychle raci usnu,abych na to nemyslela a rano je fajn.:*)))a ze nestihas?nejsi sama.Jsem doma presne tyden,mela by jsem lezet,jelikoz mam bolesti,ale neba me to tak uklizim a dneska jsem pekla.Myslis si,ze to ze uklizim je nekde videt?Jo mozna ten den,co jsem uklizela dalsi den ale ne.Uz jsem jeden den chtela zarvat,ze nejsem jejich uklizecka.:))) holt se to musi brat v klidu.:D Mimochodem ja mam doma dva dospivajici brachy:)

In reply to by Kubí

Kubí, díky za podporu, ale je zajímavé, že když jezdil do práce busem, tak jsme takový strach neměl a co jezdí autem, jsme jak na trní a čekám až zavolá a on v posledních dnech mi nevolá, v noci nemůžu usnout, čumím bůhví do kdy na TV a pak se divím, že jsmem před den unavená a nic nestíhám.

In reply to by horkykafex

:( jo to je blbe,ja bych taky nemela strach,kdyby jezdil busem.U me je to zase tak ze kdyz slouzi na zachrance v Treboni (tam je i doktor),tak jsem v klidu,ale jakmile slouzi v Suchdole,kde je jen on a ridic,tak mam taky strasny strach a pritom je to vesmes to same,ale stejne se o nej daleko vic bojim kdyz je v Suchdole.Proste takovej divnej pocit,asi jako mas ty,kdyz jede autem. Mam treba strach,ze je nekdo srazi,ze jim neda prednost,nebo ze pojedou pro nejakyho ozralu a ten je zmlati,jak to byva ve zpravach,no hruza.Jeste,ze je dneska na hokeji a ne v praci.

tak hlavně, že je to venku¨...
a proč hned psychiatrickej případ? je v pořádku, že ti vadí, když na tebe přnáší trable z práce. třeba by stálo za pokus mu říct, jak se cítí, když odjede do práce, že jsi unavená, nevíš, co dřív, máš o něj strach, doma nestíháš. Měl by to vědět. Můžeš si to natrénovat tady :-)

In reply to by Tesa

on to tdy vidí jak to tady vypadá, ale jedinné co umí je vyčítat, že je tu nepořádek a raději sedí u PC, teda když jsem doma, nevím co tu dělá, když jsme v práci, ale něky přídu a je mírně uklizeno.

až seti to narodí, tak to bude doma veselejí, a neboj děcko ti pak bude časem po bytě nosit hračky apod., tak se nestresuj. I na mě občas padne nějaká ta depka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka