ahojky

17.12.2008

tak konecne mam jinou ikonku fotku sveho Honzicka jeste dam nejake fotky do fotogalerie a jak se jinac mate nejak se vam nechce spinka me taky ne a jak jste na tom s vanocnim uklidem ja uz mam skoro vse hotove a co darecky nakoupene pisnete co jste koupili detickam :cc): :cc): :e):

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak mi máme mimi ještě v bříšku, tak jsme dárky neřešili. Vánoční úklid je skoro hotov a přípravy zatím nejsou tak horlivý, mám připravenej stromek a ozdoby, chci jestě péct vánočku a perníčky, pokud zbyde čas.

koukám, že se ti nechce spát. Já tu teď taky brouzdám a relaxuju. Zrovna jsem dumala, co ještě musím dokoupit za dárky. Naší Zuzance už mám, ale tam to bylojasný hned. Dostane kočárek a panenku. Už jí je 16 měsíců. Ale co dál vůbec nevím. Závidím, že už máš uklizeno. Já co uklidím, Zuza stačí rozházet. Takže nekonečná práce.

In reply to by Honzka

u nas je to stejne i kdyz ta starsi uz ma 10 ale to ji muzes porad do kola rikat uklid to dej to tam kde to patrí ale to je jak kdybych mluvila do vetru tak uz mi dosla trpelivost tak jsem ji dala zaracha a pokoj je uklizeny ani drobecek tu nenajdes

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka