Boule jako koule

17.12.2008

Dlouho jsem nic pepsala ale dneska to napravim.Terka havarovala hlavou do futer a ma bouli velikou.Vypada to ze ji rasi paruzek.To jsem ji k tomu v poledne spalila horkym kvetakem :00: chudak decko.\ta si semnou uzije.To ma ke vsemu pod okem jiz mizejici monoklicek.To zase potkala nohu od zidle a abych jeste dodala,nozicky ma taky samou modrinku.Porad jsem premyslela kde je bere a pak jsem to pochopila.Terus patri k tem detem co se pri prebalovani motoji jako krokodyl a ja ve snaze udrzet jeji potentovanej zadek mimo dosah vseho,delam ji sama na nozkach modriny jak ji pevne drzim.No tak to je asi vycet vsech nasich modrin. :s:

Zdar matko :a: :a: :a: ...já se tu po tobě ptám a ty si mezitím doma týráš dítě :!k: :!k: :!k: :!k: ...
Malá je krásný ďáblík :h: ...a ty modřiny na nohách může mít i z toho, jak leze po čtyřech přes prahy, nebo když jde po dvou a spadne na kolena, ne?..teda aspoň u nás tomu tak je, pak se člověk bojí jít na poradnu nebo očkování :!k:

Á koukám že máte čertíka..:-) Jojo...já nestále Monče říkám, že vypadá jak týraný miminko..:-) Ale fakt není, je milovaný... :c:

Krásné čertisko,kdyby takhle vypadali všichni čerti,tak bych je na Mikuláše Natálce i ukázala :s: jinak jsem se bála,aby neutrpěla šok :00:

Jo futra, jo noha od židle...!! Že ty ji tlučeš, ty macecho :s: A to přebalování. Mám v koupelně přes vanu omyvatelnej přebalovák. tak když jde do tuhýho, nebo se mi syčáče vysmekne, hned ho strčím pod kohoutek (pod teplou !!! :-) ). A to se mu líbí, lumpíkovi. Terezka je krásná a veeeeeliiiiikááááá!!!!! :a:

Ty růžky jsou přímo ďábelský...a co se teda divíš, když máš takovýho čertíka, že je otlučená a má modřiny... chudák táta, matka palička, dcera krokodýl... ;) ;) ;) rodinka k pohledání... :s: :c: :a:

In reply to by Zuzana.Picmouse

No já nevím, naše Gabča má teda jen tři a půl měsíce, ale už se naučila natáhnout nohy tak, abych nemohla tu plínku zapnout, když toho nechám, tak hurá a nohy letí nahoru a tím se jí povede tu plínku tak nějak sesunout dolů až pod kolena, takže druhé kolo, kdy ji narovnám pod zadečkem zase tak, aby byla akorát a chci rychle přehodit ten vrchní díl a zalepit boky a zase kop a nohy napnout jako struny a šup k sobě, potom rychlý výpad nahoru k bradě a šup a jsme zase na začátku... ale zatím je hodná, nechá mě to udělat tak napotřetí a děsně se u toho řehní... ovšem specialitka je, když je pokaděná až za ušima, tak než maminka vytáhne ubrousek z balíku, takzvaná patička... většinou se trefí do toho nejvíc prokaděného místa a maminko, chytej patičku, je celá zlatá... :s: ;) :s: :s:
Tak uvidíme, co nás čeká za půl roku...když už teď jí to jde levou zadní :-) :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka