UZV v 13.tt :-)

17.12.2008

Ahojte holčinky a deníčku!!!

Písnu si sem moc dobrou zprávičku, a to, že UZV (nadstandardní kvůli VVV) dopadl dobře, i první krev, kterou mi před 14 dny nabírali. Pohlaví zatím rozeznatelné nebylo, uvidíme, co se z minýska vyklube. Včera jsem byla 12+3, minýsek má 6,2cm plus nožičky :one: Je to prostně už kus :s:

Mějte se krásně a přeji všem spolutěhulím, které toto vyšetření právě čeká, ať dopadne také dobře!!!!

pa pa Eva :a:

Ahoj Evi,
tak já to tady každý den kontroluju, jestli už jsi nenapsala a pořád nikde nic (pravda, tady jsem nehledala), tak jsem to dneska vzala přes Tvé zápisky v deníčku a huráá, našla jsem to. :one: Už jsem se bála, co s Tebou je! Moc gratuluju, že Ti to dobře dopadlo. Už jste teda veliký, to je paráda. Kdo by to byl řekl, když jsme si tu psaly v září a řešily ovulace :s:
Tak jen tak dál a drž se, papa Marta :a:

In reply to by PEvík

Evi a kdy máš termín? Já podle PM 15.6. a podle UTZ 4.7. Už jsi dostala průkazku? Já ji dneska využila v DM, poradila mi to kamarádka. Na pokladně Ti dají takový letáček na vyplnění a dostaneš knížečku na slevy a pak až se to narodí, tak budeš dostávat další. Myslím, že něco z toho určitě využiju.

In reply to by Betat

Tak tomu říkám rozdíl :-) v termínu - teď kde bude pravda - asi někde uprostřed :-)
Já zatím termín nedostala, ale UZV mi dle PM sedělo, takže dle PM to vychází na 27.6. Takže nakonec budeme rodit nějak podobně :one:
Průkazku dostanu až 30.12.
O té DM jsem vaši diskuzi četla, určitě tam zavítám, psaly tu holky, že tam mají i dobrou kosmetiku na mimi, tak do toho určitě půjdu :-)
pa pa Eva

ahojky, gratuluju..hlavně, že je vše v pořádku.
já si pamatuju, že Štěpula měl ve 13+2tt 68,9mm plus nožičky...a narodil se jako 52cm a 4,5 kilový mimčo...:-) takže...třeba budete taky tak velký :-) je mu 10 týdnů a už má 6 kilo :-)

In reply to by Wikina

jejej, to bojím, bojím, to musel jít špatně ven :-) To bylo pořádné mimčo!!! Ale člověk má dobrý pocit, že mimi je zdravé i teď můžež být klidná, že je mimi OK.
Ať se máte s mimísem krásně a daří se vám i nadále takhle báječně!!!

Ahojky "stařešino" :-) gratuluji, já jsem toto absolvovala před 3mi týdny...te´d mě čeká UTZ v pondělí to už budu 15+5...
mimísek měl 4,6 cm byla jsem v 11+6...a jsem zvědavá, jak to bude vypadat v pondělí...
Drž se, opatruj se a měj se krásně :o)
Paf

In reply to by paf

Ahóóóój Paf, jsi pořád z toho všeho PAF? já docela jo :-)
Tak to jsi dva týdny předemnou....Já mám vždycky dobrý pocit, když v sobotu začnu nový týden :-) Vždy si na těhot. kalkulačce přečtu, co se bude dít :-)
Měj se taky super a ať se ti s minýskem krásně daří a prosperujete!!!!
pa pa Eva

In reply to by PEvík

Ahojek PEvíku, jj sem tam jsem z něčeho stále PAF :o) taky si čtu co nového nám "narostlo", co už děláme a tak...jj jsem fousek popředu, v po jdu na UTZ v 16 tt tak jsem moc zvědavá... pohlaví asi vědět ještě nebudeme...to počítám spíš v tom 20tt v lednu...ae i tak se těším až zase "ufonka" uvidím, ujistím se, že je vše v pohodě...tentokrát vemu i přítele ať se jukne "proč jsem furt tak protivná" :o))) na minulý nemohl, bys s těžkou angínou ve špitále :-(
Tak se krásně držte a zase podej info :o)
papa Paf

In reply to by paf

To jo mému manželovi to tak nějak došlo až když byl na tomto velkém UZV, kde Dr. začal popisovat kde má mimi kolínka, stehýnka :-) ručičky a tak :-) Jak to na nás není moc vidět, nějak to těm chlapům nedochází - je pravda, že mně taky moc ne, ale jemu ještě míň :///:

In reply to by paf

Ahojik taky jdu v pondělí na testy a utz v 16tt,ale protože jsou vánoce tak mě dr objednala o týden dřív tak snad to dobře dopadne.Už je to na mě docela dost vidět.Jak jsi na tom ty?Držím ti palečky at ti to dobře dopadne a máš příjemné vánoce.

In reply to by Mája 2

Ahoj Májo!!
Když už jsi v 16.tt to už vidět většinou je. Já jsem ve 13.tt a zatím mám jen takový špíček na břiše, i když myslím, že malinko už je tam i mimi :-)
Určitě to s minýskem v pondělí zvládnete, budeš alespoň o Vánocích klidná.
Mějte se hezky a pak písni!

pa pa Eva

In reply to by PEvík

Ahojki jo jo určitě se ozvu.Snad budeme oba OK.Nic mi není,pořád se cítím netěhotně,ale jak zase uvidím to malé na uz tak mi to dojde.Atomu tvému špíčku.......tak určitě je tam mimi :cc): .Moc se těším až to začne kopat a taky by nám na ty vánoce mohla dr říct co to vlasně nosím v tom pupíku,ale asi je na to ještě pozdě.Mějte se oba moc hezky a určitě pisnu.Pá :\x:

Téda to to letí.. nedávno jsi měla pozitivní testík a teď už jsi ve 13tt :-). Gratulují k úspěšnému ultrazvuku.. :-) a přeji nadále pohodové těhu.. Já jsem dnes 10+4tt a k dr. jdu v úterý, tak doufám že bude vše v pořádku.. já teda věřím tomu, že bude, ale bojím se.. Opatruj se ..

In reply to by IvkkaaP

To jo, fakt to letí, jak voda. Těšila jsem se, až budu mít 1.TM za sebou, a je to skoro taky. Mám velkou radost. I když si připadám pořád netěhotně. Jen když kouknu na fotečku z UZV, tak mi to dochází...:-)
Určitě budeš mít vše OK, proč by ne? Nedělej si zbytečné starosti. Já vždycky mám taky obavy, nejhorší je to den předem :-( Nejraději bych chodila na UZV každý týden :-)
Pak taky písni!!!
pa Eva :a:

Tak to jsem moc ráda,že to máš taky ůspěšně za sebou.Moc ti gratuluji a přeji stále tak dobré zpávy. :\x: :\x:

Tak to je dobře, že je vše v pořádku. My jdeme na kontrolu v pátek. To už budeme 17+3 a už mi asi ultrazvuk dělat nebude. Ale mohl by, aspon by se mohl podívat, co čekáme než se dočkáme velkého ultrazvuku :dance: .

In reply to by PEvík

já bych to tak dlouho nevydržela, musela bych jim to prásknout hned. Ale v pátek se sejdeme celá rodina, tak aspon tak. To víš že se ho zkusím zeptat a přemluvit ho, kdyby mi ultrazvuk nedělal. A snad ho kdyžtak přemluvím. Na velký ultraz. se chodí nějak ve 20tt myslím, tak bych to musela vydržet, ale snad tam pan dr. jukne :dance:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka