PRAZSKE MAMINKY prosim poradte...PORODNICE

17.12.2008

MAMINKY,
prosim vsechny moc o zkusenosti s porodnicema v Praze. Nevim kam jit. Nejdriv jsem myslela KRC, jenze tam pry nejsou zarizeny na nedonosena miminka, tak kdyba nahodou, tak jsem si rekla, ze Apolinar bude super, ale ted jsem se dozvedela, ze tak je strasne sestinedeli oddeleni.
Vim, ze je to strasne ruzne, zalezi od doktoru, nalady...proste od vseho, ale kdyz si udelate chvilicku a sdelite mi vase nazory urcite mi ulehcite rozhodovani...

Prosim, prosim smutne koukam.... ://:

ahojky, ja jsem pred 5 lety rodila Apolinare. Nemuzu si na nic narikat a ted tam chci rodit znovu. Na druhe bych dala krc. u obou tam je novorozenecka jipka. ostatni nemocnice neznam. ja bych se rozhodla mezi temahle. Tak hodne stesti pri vyberu.

ahoj, ja o krcsky nemocnici ani o apolinari nevim nic.. ale ja rodila v Motole a mam jen dobre zkusenosti. Maji tam mimo jine specializovane pracoviste pro nedonosena miminka a i pro mimi s vrozenymi vadami..

Já jsem byla na laparce v září na Bulovce - stejné patro pro mimča, holky po porodu a "naše" gyn. a taky tam je JIPka gyn. - byly jsme tam s mamkama po cisaři. Neviděla jsem tam nic, na co by se dalo si stěžovat... Ani z jednoho pohledu. Personál na 1, jen jedna sestři za dva plus primář neuměl mluvit s lidma, ale doktoři a ostatní perfiš.

Ahoj,
já jsem rodila v květnu v Motole a byla jsem spokojená. Rodila jsem akutním císařem a péče o miminko i o mně byla opravdu profesionální. Na oddělení šestinedělí se nejsou všechny sestry extra příjemné, ale kde jsou??? Každopádně myslím, že v žádné pražské porodnici se nemusíš bát :-) Moje doktorka mi říkala, že jediná porodnice, kterou by mi asi nedoporučila, je Vinohradská ... držím palce :-)

Ahoj Mufčo, já jsem rodila dvakrát u Apolináře a byla jsem moc spokojená. Jak s přístupem doktorů a PA na porodním sále, tak s velkou ochotou dětských sester a doktorů na oddělení šestinedělí. Neměnila bych :qu: :a:

Právě před týdnem jsem porodila v Krči a vážně to bylo fajn. Hlavně PA na porodním sále byly úžasný. Byla jsem moc spokojená. A novorozeneckou JIP tam maj. :a:

Ja jsem rodila v Krci a nemuzu si stezovat....teda ja mela svoji dr takze to bylo super,ale jinak vse o.k.

já nemám vlastní zkušenost s pražskými, ale co nee...Motol, Bulovka, tam bych já nešla (do MOtola jsem byla registrovaná a jsem ráda, že jsem nebyla). Na první místo bych dala Krč, moc pěkné reference, druhý Apolinář. Jinak já rodila v Neratovicích a byla jsem naprosto spokojená, ale mám to tady z Prahy 8 blízko.

kolegyna rodila u apolinare a bola strasne spokojna....so vsetkym...nemenila by...ja idem do Motola a uvidim, zatial doktori uplne super na poradniach.....o Krci som nepocula nic moc dobre, ale to je asi vec tych, co su prave v sluzbe....a od momentalnej nalady.....vsade sa najdu podla mna nejake cierne ovce...tak spravny vyber prajem....papa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky