Přibírání v těhu

17.12.2008

Ahoj holky, moc vás všechny zdravím. :a: Jsem tu nová a nějak jsem nikdy nepočítala, že bych se registrovala, ale......! Většinou jsem si početla co píšete a vaše rady ostatním, poradily třeba i mě. Za což vám dodatečně děkuju. Od 25tt jsem doma, jelikož mi začal sestupovat čípek (moc jsem pracovala) no a malýmu už se prostě do práce nechtělo. :00: Jsem, ale v pořádku a můžu normálně mezi lidi :s: Nicméně, proč píšu?! Tak nějak mě začali vadit lidi kolem mě. A proč? Jsem ve 30tt, zatím jsem nabrala 8kg, no a první co slyším, když se s někým potkám tak okamžitě řeší, kolik jsem přibrala, jak vypadám, ale že by se někdo zeptal, jak se mám a tak......to ne! Nebo až dodatečně. Prostě mi příjde , že každý řeší kila a lidi jsou povrchní. Jsem naprosto normální postavy a je jasné, že když člověk nabere 8kg, že to někde vidět být musí, ale když člověka přivítají- "teda ty se kulatíš" nebo "no teda ty pěkně kyneš"tak vám řeknu, jsem z toho občas pěkně otrávená!!! :( Beru i to, že si to třeba ani neuvědomují nebo to tak nemyslí, ale já si nepamatuju, že bych u nějaké těhule, která byla okolo mě, řešila tohle. Prostě člověk má i nějaký takt ne? Do teď jsem to vůbec neřešila, ale teď mám občas takovou tu bojovnou náladu a říkám si, počkejte až porodím, já vám ukážu, budeme zase jako lunt :s: Zkrátka, mám občas pocit jako když mají lidi radost, že přibírám, přitom o co jde? Jsem přece těhotná.! Nedovedu si představit, co by mi říkali, kdybych nabrala 20kg :jawdrop: No tak jsem si postěžovala, manželovi už jsem to říkala, tak říká ať se na všechny vyprdnu, ale znáte to?! Hormony..., člověku je to líto! Tak mě jen zajímalo, jestli nemáte některá taky s tímhle zkušenost a taky vám to vadí. Díky

Ahojky,tak to já jsem na tom asi nejhůř ze všech,co tady píšou,protože já jsem přibrala už 18 kg a jsem 30tt. Mám docela bříško a taky slýchám poznámky typu,nejsou tam dvě nebo míša kulička,taky že jsem snědla velký oběd a tak,ale říkám si,že je lepší,že mi chutná. hodně jsem zhubla před otěhotněním,tak si to tělo vynahrazuje,ale mě to vůbec nevadí,jsem na to bříško pyšná,možná i proto,že jsem na to čekala 5 let.

In reply to by Klíček

no nejhůř na tom nejsi, my jsme dneska 30+3 a máme nahoře přesně 20 kilo.jen za poslední měsíc jsme přibrali 7 kilo.I paní doktorce se to už přestalo líbit, tak nám nastolila dietku...a to mám mini bříško, všechno se mě to ukládá v nohách a zadečku...ono tohle asi moc neovlivníme...

In reply to by Ive

Je fakt že tohle nějak neovlivníme a já na to vlastně docela kašlu. Minule jsem se ptala doktora,jestli to už není moc a on se smál,že to není tak hrozný a jen mávl rukou. Takže naštěstí dietu žádnou nemám. Je fakt,že jsem před vánoce přibrala jen kilo,tak doufám,že ted už to moc nahoru nepůjde,ale možná je to i tím,že jsem před otěhotněním zhubla 13kg,takže jsem to dost rychle nabrala.

In reply to by Ive

Je fakt že tohle nějak neovlivníme a já na to vlastně docela kašlu. Minule jsem se ptala doktora,jestli to už není moc a on se smál,že to není tak hrozný a jen mávl rukou. Takže naštěstí dietu žádnou nemám. Je fakt,že jsem před vánoce přibrala jen kilo,tak doufám,že ted už to moc nahoru nepůjde,ale možná je to i tím,že jsem před otěhotněním zhubla 13kg,takže jsem to dost rychle nabrala.

Ahojky,tak to já jsem na tom asi nejhůř ze všech,co tady píšou,protože já jsem přibrala už 18 kg a jsem 30tt. Mám docela bříško a taky slýchám poznámky typu,nejsou tam dvě nebo míša kulička,taky že jsem snědla velký oběd a tak,ale říkám si,že je lepší,že mi chutná. hodně jsem zhubla před otěhotněním,tak si to tělo vynahrazuje,ale mě to vůbec nevadí,jsem na to bříško pyšná,možná i proto,že jsem na to čekala 5 let.

Ahojky. Ja jsem ve 30. tydnu a pribrala jsem uz 15 kg. Taky posloucham reci o tom, ze to uz asi bude na Vanoce a nebo, ze jsou tam dve. Kdepak... Mam tam jednoho cileho kluka a cekam ho az na zacatku brezna :cc):
Pravda je, ze me boli kycle a opuchavaji nohy... Mela jsem holt nizkou vychozi vahu a telo si to takhle zaridilo. Zadny stres a pekne tehu :a:

Ber všechny s rezervou, jenom nevědí jak se k těhotné chovat:) Já jsem teď ve 24t.t. a přibrala jsem 8,5 kg. Už dva měsíce se držím na stejné váze ale přitom nechápu kde se mi ty kila drží. Mám jenom o něco málo větší bříško - už konečně porostlo:) a spíše mi dělá radost jak se kulatím, takže žádné poznámky okolí neřeším:) Přítel mi říká Bublinko - a mi se to docela líbí:) Hlavně když mi přitom hladí a líbá bříško:) Jakmile porodíš tak dole to bude jedna dvě - většina z toho je mimi, plodová voda a placenta:) Hodně zdraví a krásné svátky!

ahojky :a:
tak z toho si nic nedelej me to rikaji taky jsem ve 26tt a mam 10kg nahore a co?proste mam a hotovo ..
lidi na me koukaji a taky maji blby keci a taky jsem dosla dom a rekla jsem si ze uz nikam nepujdu ze jsem jak slon...
a taky se tesim jak to bude dole a ukazeme jim :one: :s: aspon doufam preji prima den Lucka

fakt to nemyslí zle, spíš se snaží jen něco říct a nechtějí být necitelní, ale ani neúčastní, tak prostě volí nějakou cestu s dobrým úmyslem. Ale hlavně TY si to neber osobně. Já jsem 32 tt a taky mám nahože 8 kg, na svůj pupíček jsem náležitě hrdá a všechny nechám, ať si jej pohladí! A to si do nedávna mysleli, že jsem jen hodně přibrala, a někteří to nepoznají, když mám na sobě zimní bundu, ani dnes! Mně to rozhodně nevadí! Jsem optimista a filantrop :///:

nic si z toho nedělej, lidi jsou fakt blbý a sprostý někteří.
mě tak kolem 4.měsíce těhu říkali furt ty nemáš žádné bříško, ani žádné mít pořádné nebudu, a takové blbé keci.tak jsem se těšila až to bříško fakt budu mít nějaké. Jo v šestém měsíci mi teda rychle vyskočilo, a to začli další keci, typu že jestli bude malý po manželovi tak to bude strašně velké miminko, což mě fakt vytačí a uráží. já jsem totiž menší a hubenější, a manžel je mnohem větší i o něco silnější. teď jsem ve 36 tt a přibrala jsem 11 kg, na moji postavu pupek naprasknutí, bo to mám fakt jenom v bříšku. někdy mi manželi ze srandy říká JUMBO :///: ale mi to směšné fakt nepřipadá.
Nerada chodím do města sama, bo se všichni po mě dívaj a čučí mi na břicho, jako kdybych byla jediná těhotná (to bude nejspíš tym blbým vzhledem bo vypadám jak zbouchnutá školačka :r: )
měj se fajn, uživej si těhu v klidu.hlavně ať jste oba zdraví.pá :a:

Tak vám moc děkuju, že jste odepsaly! Až zase bude někdo chytrej, vzpomenu si na vás :s: No a na Vánoce, při objíždění příbuzných si to určitě užiju :one: Jinak mám takové střední bříško, né moc velké, příjde mi , že se teda teď už zvětšuje každým dnem (aby taky ne!) ale poslední týden jsem se jako by rozšířila celkově, znáte to! No a postupně se ty kilíčka začínají rozlévat ( pozoruju druhou bradu :s: ), ale momentálně je pro mě nejdůležitější, aby byl malej v pořádku, kila dáme dolů!! :dance: Tak ještě jednou díky díky

Ahojky a vítej mezi námi,
chápu tě, není to příjemný. já zažila totéž. I když před otěhotněním jsem měla trochu bříško a nedařilo se mi to schodit, taky se mi nechtělo ani moc cvičit :00: . Nicméně jakmile mě někdo dlouho neviděl, každý si myslel, že jsem těhule - to samozřejmě nebyla pravda, i když jsme na tom tvrdě pracovali :///: .
Že jsem těhu na mě bylo rychle vidět, i dnes ve 41 tt - protože přenášíme, mám neskutečný pupík, ale vše jsem přibrala jen do bříška.
Každý se mě ptal, kolik jsem přibrala a že se pěkně kulatím a bla bla bla. Neřešila jsem to, byla jsem šťastná, že jsem těhu :qu: a všichni mi mohli políbit ... :D .
A tak radím, neřeš to, buď v poho aby i mimi bylo v poho.

Verča

já sice teprve začínám šestý měsíc (23.týden), ale už mě tyhle kydy taky začínají vidět. A to jsem zatím přibrala jenom dvě kila, takže všechno jde opravdu jen do bříška, který už konečně začíná jít vidět. Do dvacátýho týdne jsem žádný neměla a přesto mě tchyně pokaždé přivítaly slovy "ty se nám ale pěkně kulatíš". To jsem pak měla vždycky po náladě. Jinak jsem taky docela štíhlá, takže je jasný, že to bříško s postupujícím těhotenstvím začíná jít vidět. Když jsem byla na srazu s mkamarádkama na začátku pátýho měsíce, tak ze začátku furt řešily, jak to, že ještě nemám bříško, až mě to taky štvalo.
Prostě tem lidem to nedocvakne. A osum kilo je krásných, to jseš borka. Nenech se tím znechutit, hlavní je, že ty i miminko jste v pořádku.

Ahoj, v první řadě tě tu vítám. Já taky první špizovala a pak se přihlásila. :-D
Neřeš to, já přibrala 16 kg a taky mají blbé řeči.
A věř že to bude ještě horší. Jsem ve 37 týdnu a už se mě ptají...Jsi celá? Ještě jsi se nerozpadla? A kdy máš termín? Pořád 2 v 1? Jako bych byla nějaký kus starého nábytku, který sotva drží pohromadě. A když se mě někdo zeptá jak se cítím, tak vředím...jak asi...jak se může cítit těhotná v devátém měsíci, kor když je jak sud! Prostě to hoď za hlavu a mysli jen na tohezké.

Počkej,až se tě budou ptát,jestli rosíš a proč už nerosíš,to je zabiješ.Nic si z nich nedělej,u mě se zas každý divil,že jsem byla těhu...Užívej si to,pak se nezastavíš:)

Ahoj Gosíku, ale 8 kg není moc, to musíš mít jen to bříško ne? ;) Nic si z toho nedělej, hlavně, že je vám oběma fajn a těhotesntví si užíváte. Já ležela od 33tt na udržování v nemocnici a vedle mě ležela holčina, která byla ve stejném týdnu, ale měla oproti mě mega bříško a všichni se jí ptali jestli nemá dvojčátka a přiznám se, že mě to taky napadlo a vůbec se nedivím, že na to byla alergická :00: . Ale jak píšeš, třeba to tak lidi nemyslí. Já přibrala 13 kg za celé těhu a mám to dole všechno :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky