pomoc blinkani

17.12.2008

ahoj holky mam problem.moji male je 5 tydnu a dnes mi poprve docela dost blinkala,spis zvracela-ne obloukovite ale bylo to jakoby na tri "stahy"ukrutne me to vylekalo,i kdyz mala byla a je uplne v pohode.Hned jsem k ni vylitla a zvedla ji.Proste me to ukrutne vystrasilo.Do ted treba po kojeni jen malinko ublinkla ale takhle vic se nam to jeste nestalo.bojim se aby neblinkala v noci aby se ji neco nestalo.davam ji spat vzdy na bok a snazim se aby si vzdy po kojeni odrihla ale nekdy ji to moc nejde.prave spis v noci,protoze hend u prsa usina...poradte...monitor mame a o to vic sem ted za nej rada...diky vsem za rady..

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky!!!Proti hltání je dobré kojit vleže na zádech,mimi musí víc tahat a tolik to neteče!!!Tak zkus tohle!!! Jinak mi můj Páťa zvracel pořád,takže plně chápu tvůj strach,u nás to bylo obloukovité skoro pokaždé. Prostě když brknul,tak ublinknul a pak vše vyvrhnul,musela jsem mu dávat jíst nadvakrát,aby měl vůbec něco v bříšku.

Ahojky a nepřejedla se malá?Když jí dáváš spinkat na bok, tak by se nemělo nic stát a máš i monitor.

In reply to by anaj

ahojky urcite se prejedla,hrozne totiz hltala nekdy to dela.Pres den mi dost spala-tudiz tolik napapala a ted vecer by to strhla.Nevim jak tomu hltani zabranit...takze to tim bylo urcite.navic si nekdy i nemuze odrihnout,takze v tom bude zakopany pes...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka