Teplota 37.2 ... zoubky?

17.12.2008

Ahojky všem. Chtěla bych se zeptat, dneska jsem malému namřila v zadečku teplotku 37,7. Jestli jsem správně pochopila, tak se půl stupně odečítá, takže 37,2. Ale kromě toho, že je protivný a hůř spinká mu nic není. Je mu přes půl roku a zoubky už dva máme, ale je možné, že se klubou další? Může to být provázeno teplotou? A pak, kdyby byla teplotka i zítra, určitě bysme neměli chodit "kočárkovat" že? Já nechci být přestarostlivělá mamča, ale taky nechci být mamina, která něco zanedbá, díky za vaše rady...!!!

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky zoubky jeste zatim nemame a to mame skoro 6 mesicu ale u prvni holky jsem silela mela vysoke teploty a prujem porad se jenom chtela nosit a byla strasne protivna tak doufam ze ted to bude lepsi tak ze se mam asi na co tesit

Ahojky!!!U každého mimi to máš jinak a taky u každého zoubku jinak. Můj kluk třeba jeden zoubek přešel úplně v klidu,druhý ale dokonce horečkoval a zvracel,třetí byl zas doprovázený hodně silným zahleněním. Pokud nebude mít horečky 2 dny v kuse,tak počkej,co se z toho vyklube,zkus třeba přejíždět po dásních a možná uvidíš reakci,jestli se zašklebí,začne brečet. Jinak to vycházkování určitě při teplotě neriskuj. Kolikrát je i dospělému při teplotě zima,že by ani nevylezl ven. :a:

Ahojky, tak my zoubky ještě nemáme, ale co jsem slyšela, tak teplota může být u růstu zoubků.malej teď taky spinká hůř a je přes den ukňouranej, čekám, že se nám nějaký zoubek taky vyklube.S horečkou bych radši byla doma. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka