FAKT už nevím!

16.12.2008

Holky, včera jsem tu psala, že nevím co s tím - malá odmítá být v kočárku. Strašně by se uplakala. Nemám to srdce jí tam nechat, ale ven chodit musíme. Teď od včera tu jsou mrazíky, tak se bojím s mimivakem, abych neuklouzla a malé neublížila. DNeska jsem teda pořídila hrazdičku na kočárek, nevím zda to pomůže.
Už mám vybraný i nový kočár, větší, ale všichni mě přesvědčují, ať vydržím. Mám úzkou korbičku, tak je tam malá asi napěchovaná nebo co. Moje kámoška začla chodit ven s chlapečkem až začal sedět a vidět - taky jí plakal, ale tohle já nechci.Cerstvej vzduch je mooc důležitej. Poradíte co s tím? Pláče vám tam mimi taky???Dík za jakoukoliv radu, opravdu.

Kliknutím vložíte smajlíky:

AHOJKY! TAK TO MAS ASI STEJNY PROBLEM JAKO JSME MELY MY :n: JA JSEM KOUPILA KOCAREK TROJKOMBINACI A TEN HLUBOKY JSEM POUZIVALA ASI 14 DNI. MALA TAM VUBEC NECHTELA LEZET. VYRESILA JSEM TO JEDNODUSE, KDYZ JSEM CHODILA NA PROCHAZKY TAK JSEM JI DAVALA DO TE AUTOSEDACKY PRO MIMCA CO SE DA PRIDELAT NA KOCAREK. TAM SE JI LIBILO, BYLA NAPUL V SEDE A POZDEJI MOHLA KOUKAT KOLEM SEBE. A TED KDYZ SE MI TAM UZ SKORO NEVLEZE JI DAVAM NA SPORTAK. TEN NAS SE MUZE POUZIVAT I PRO PRCKY. MAM TAM DIL CO SE PAK ODELA KDYZ JE VETSI.

body, kabátek a dupajdy - jak doma a pak dávám fleecovou soupravu a pak kombinezku, do fusaku a do zapínatelný korby kočárku, nevím jestli je to moc..

In reply to by Karoline

ty blaho Karol to je fakt dost.. ja davidovi davam jen dupacky, lehkou mikcu a teplacky a bundicku. ma jeste fusak a nanoznik...
zkus dat min. na doma davam ja osobne jen dupajdy nebo body a teplacky..
Pechy... je jich 6 kdyz to tak vezmu... body, kabatek, dupajdy, souprava, fusak a zapinatelna korba... jeeeeeeee ja sem detailistka vid?? :s: :s: :s: :s:

In reply to by Karoline

dobře počítám, má 5 vrstev a ještě fusak...to mi přijde dost. Na to, že dneska bylo asi 8 stupnů..tedy tady u nás. To bych mu dala, kdyby bylo tak pod nulou, klidně bych mu dala o vrstvu méně. Nevím, jak je veliký a vůbec. jestli je to malé miminko, myslím váhově, tak proč ne, jestli už má nějaké to kilíčko navíc, dala bych mu mín. Honzik má 6 kg...jo a taky jsem se bavila s kamarádkou a můžou to být prdy. Ono se jim to v kočárku rozhýbe a jak jsou nabalený a ve fusaku,nemůžou pořádně kopat nožičkama, aby se vyrpděli...to bude asi Honzikův problém, protože nabalený dneska fakt nebyl.

Moje kamarádka co má stejne starou holčičku jako já kluka, tak má to samý. V kočáru jí řve snad celou dobu, co jsou venku. nespí tam jen se vzteká a pláče. vyřešila to šátkem. nosí ji jen v šátku, pořídila si zateplovací zimní kapsu a lítaj všude kde chtějí a malá je spokojená...nevim čim to je, že někdo tam chrní hodiny a někdo tam nevydrží pár minut...

Mě brečel malej v kočáru 5 měsíců,dokud jsem ho nedala do sporťáku.Chtěl koukat ven,tak jsem ho napůl položila,ještě neuměl sedět,ale bylo to fakt strašný,nemohla jsem nikam a to jsem se tak těšila jak budu dělat procházky :s: I jsem zkoušela ho tam dát,když už usnul,ale jako kdyby to věděl,vždy se probral a řev :s: a že měl sakra hlas.Neměli jsme dudlíka a to si myslim,že taky dělá hodně.

taky, ale přijde mi, že mu je prostě teplo, mám nějaký problém s oblékáním, nebo nevím no. Jako chvíli řve, pak usne a pak zase řve...já myslím, že mají mimča nějaké období, kdy nechtějí být v kočáru, snad to přejde :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka