Jakou mají váhu vaši mimíska

17.12.2008

:a: Ahoj holčiny tak jsme byly dneska na ultrazvuku a všechno máme v normálu akorát ten pupík je trochu nad normál,ale jinak už vážíme 3 kila a jsem 37tt.Jinak jak řikal pan doktor tak hlavičku má ještě vysoko takže to vypadá,že budem rodit v termínu.Taky mi měl říct jestli to půjde normál nebo cíařem :qu: :qu: :qu: tak to vypadá,že to bude normálně,ale za týden to může být jinak.Tak se všichni držte.Pa Katka

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj Bimbo, vy všichni víte kolik ti vaši mimískové váží a já to nevím. Naposledy jsme se měřili a vážili ve 29+3 a to bylo necelých 1500g. Tak já vůbec nevím kolik ta naše prďolinda má! No vidíš Bimbo, hlavně že tě plašili že máš brzo břicho dole a ono nakonec prd.

Ahojky...pred tydnem ve 33+6tt malej vazil 2,60kg,ted uz ty 3kg asi bude mit Dr byl velmi spokojeny,ale zatim malej byl prdelkou napred a docela i klesnul,tak uvidime jak to bude 22.12.,to jdeme na UTZ a ozvy.Pry ma jeste podle Dr na otoceni dost casku....tak mi drzte palecky.... :a:

AHoj Bimbo, tak mi měli minulý týden na ultrazvuku 2,80 kilča, to jsem byla taky 37 tt, tak počítám, že tenhle týden už taky máme 3 kila. My zase máme hlavičku dost dole, tak jsem sama zvědavá, kdy to bude... Proč pořád nevíš jestli to půjde normálně nebo císařem? Já doufám, že žádné komplikace nebudou a porodíme normálně :||): Měj se krásně a užívej poslední týdny papa :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka