vánoční besídka

17.12.2008

ahoj holky, tak já se teď vrátila z vánoční besídky... plakala jsem jak mimčo. Já vlastně poslední dobou pořád brečím jak bambula. Lucinka měla i své sólo, jsem byla tak pyšná :) a malému v bříšku se to asi taky moc líbilo, tam snad při každé písničce tancoval... :)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, z toho si nic nedělej. V pondělí jsme měli též besídku a co myslíš....... taky jsem si poplakala. Holt hormoinny s námi cvičí, si nevybereš. Já teď bulim skoro denně, až se sama na sebe čílím, vytáčí mě fakt k kraviny a hlavně mě všechno hned sebere.

Neboj, nejsi sama..taky mi celkem často ukápne slza.. ;) .. hlavně že se besídka povedla a bavili se rodiče i dětičky!! Já se těším na Vánoce jako malá holka... to snad není ani možné.. hlavně na tu atmosféru, tu mám nejraději.. letos budeme u našich, tak si zopakujeme s taťkou zdobení stromečku.. :s: .. a Ježíška pro malou už máš?? Copak dostane hezkého??

In reply to by terezka.milacek

Dostane toho tolik, že by to bylo na dlouho... bude mít milion vánoc (u babi, tety, druhé babi, doma apod.)
tolik dárku jsem snad já nikdy nedostala co letos dostane ona, no a malej je ještě v bříšku, ale určitě mu jžíšek taky něco nadělí. :) jinak co se týče toho plakání, tak to já přímo řvu... (reklama, serial apod. no mazec) Jinak na vánoce se taky moc těším a na ty další ještě více, budeme 4...

In reply to by lucinka_2

Téééda..tak ta se má.. :) .. no a co bude pod stromečkem pro malého, z toho budeš mít stejně největší radost Ty ;) ..alespoň u nás to tak bude.. :) .. no a na ty Vánoce příští rok se taky moc, moc těším, to už budeme tři, první Vánoce s mou rodinkou.. :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka