Šestá nemoc:Má nikdo skušenosti

17.12.2008

Ahoj holky.....Tak malej začal mít před třemi dny teplotu 38....38/5c.Byla jsem sním u lékaře ale nic nezjistil,že to asi vypadá že nám polezou zuby protože i hodně moc slyntá............No ale ted už od včerejška teplotu nemá a ráno jsem zjistila že je osipaný na bříšku,takové flýčky.....ALE JEN TAM NIKDE JINDE.Tak jsem sním letěla k lékaři a ten nám řekl že jeto,tak zvaná pátá nebo šestá nemoc.......Bála jsem se aby to nebyli spalničky nebo tak něco ale že to prý ne že by měl tu kůžičku jako husa,že by měl takové pupínky které by šly cítit.....No ted to má i trošku na nižičkách a na ´hlavyšce.Máte stím nikdo skušenosti? A kdy to asi tak zmizí ta vyrážka,mě to docela vylekalo.......Děkuji

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj Verčo,
tam mi jí měli před necelými 3 týdny.Natálce byly rovné 3 měsíce. Ve Čt začla s teplotou.v noci téměř 40 horečku,tak jsem ráno jele k Dr. Ten hned řekl,že to bude šestá nemoc,prý je to virové a je toho teď moc. V So už byla teplota nižší a k večeru nám začla lézt vyrážka.V Ne byla osypaná na celé hlavě,břiše a zádíčkách a v Po už nás doktor poslal ven,že jak vyleze vyrážka jsme zdravé. Žaneta

Moje malá to měla taky v osmém měsíci,přesně tři dny,myslela jsem že to jsou zoubky ale teplota 39,2 po odečtení se mi nezdála,tak sem zavolala doktorce,udělaly všechny testíky a nic nezjistily,začalo to tak že ve středu mi malá skoro pořád spala každou chvilku,ve čtvrtek pořád brečela chtěla se chovat a měla takovou šílenou teplotu pak i v pátek,v noci strašný :n: vůbec jsme nespaly :( v sobotu ráno se mi celá osipala a jak mávnutím kouzelného proutku byly teploty pryč,nikomu to nepřeju ještě ted je mi zle!
A nejhorší je že se to prý vrací,tak budu jen doufat že už to nepříjde :n:
Jinak v pondělí (po té) jsem byla u doktorky,strašně jí hlídala-a ta řekla že je to také ta šestá nemoc a že to ted takhle malí miminka mají... :r:

ivka2222

tak to vám proběhla celkem rychle,můj malej jí měl a bylo to strašný,tři dny hlavně v noci strašně vysoké teploty,nešli nijak srazit jen jsem chladily v tříslech :00: :r: v noci blouznil a nespal a ani já né takže jsem po oněch třech dnech byla k nepoužití,po třech dnech se osypal i když né moc a tím byl konec ještě ten den to bylo pryč,ještě ted mám husí kůži když na to vzpomenu :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky