Alenka nechce kaši

17.12.2008

Dneska jsem jí ji poprvé zkoušela dát kaši,Sunarku na Dobrou noc,hlavně proto,že si myslím,že už jí večer kojení nestačí.A ona to málem vyblinkala,vzala si tři lžičky a brečí a brečí.Co s ní?Co jí mám dávat,když tu kaši nechce?

Udelej ji napred ridsi.Nevim jak chutna Sunarek ale uz jsem se presvedcila o tom,ze nektery jsou hnusny.Trena DM kase bleeeeeeeee.Ja davam Hami.

snad tě bude zajímat i můj názor.. mám jiný, než některé holky.. kaše je kaše a má mít takovou konzistenci.. adámek jí baští bez problému, asi ne od začátku, ale zkoušela jsem to dál a dál a jde to.. vše záleží jen na trpělivosti maminky, to je můj názor.. :-)

In reply to by jituška

kupuju kaše nutrilon.. jasně že na lžičku :-) vždyť je to velká holka ;-) adýska ještě částečně kojím, takže k večeři dostane obě prsa a pak kaši ze 40 ml, to mu stačí :-) tak zkus taky udělat třeba čtvrt dávky jako já a uvidíš, jestli to zbaští, fakt je to všechno o trpělivosti, pro ty mrňousky je to všechno nové a musí zjistit, že je to dobré :-) a já si stojím za tím, že ho chci včas na vše připravit, takže pijeme z hrnečku a tak.. chci aby byl malý šikovný, sestřenky kluk neuměl ve dvou letech pít ze skleničky, to je podle mě mazec.. :00:

ivka2222

já jí dělala řidší,na 150ml jsem dávala sedm odměrek kaše,jo a chtěl jenom banánovou jiná mu taky nechutnala,a ted už odmítá každou,přešli jsme na puding,ten uvařím ve vodě a potom ho naliju do sunaru a to má rád,ale taky jenom vanilkový :)

doporucuji ji dat kasi na dudlik, udelat to ridsi. adel to taky husty nechce, davame kasi tyden.ty na dobrou noc jsou pry ze zacatku moc husty pro decka...zkusi jinou, zkus treba nemlecnou ktera se rozmichava do mlika (bud teda do sunaru nebo nutrilonu-v nasem pripade) nebo prvni kasi... nase adel treba od hami nechce vubec, sni od nutrilonu nebo sinaru ale tu na dobrou noc vubec :-( a ze lzicky ani boha.... jen z flasky

Ahoj Jituško, zkus ji tu kaši dát z flašky, malá mi to jedla jenom tak a pokud ji nechce, nenuť ji. Mě doktorka řekla, že všechny děti ji nechtějí, jakož i moja ji už nechce a nejí...zkus udělat krupici, nebo kupuju Mlíčko s kaší, ale je to docela drahé, tak jenom svátečně :ww: , jinak pije mléko a to ji zasytí :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka