jsem hrozná matka....

17.12.2008

ach jo!!! moje ditě má bouli na čele!!! koukám jak si to šupajdí kolem stolu, koukám pořád na ni, koukám jak se pohupuje, koukám jak strácí balanc a koukám jak padá na stůl!!! chudinka má teď bouli. to máme jít v pátek k dr. na kontrolu, snad si nebude myslet, že jí nějak ubližujem!!!

Klídek mamino, boulí ještě bude. Synovi budou v sobotu 3 a minulý týden žuchnul když vstával z nočníku na jeho hranu. Má modřinu přes půl zadku. Ještě, že máme tříletou už za sebou, protože to by bylo vysvětlování. :///: Ivča

Taky mám taky takový zážitek--sedíme s manželem u seriálu a malý ještě nechtěl spát, tak byl snámi:Už v pyžamku,v ponožkách a bez botiček.On neustále vylézá na konferenční stolek.Tak si tam zase vylezl a stoupl si zrovna na ubrus, a já říkám "uvidíš ,že zase spadne",a ne abych ho chytla a dala důle .A za chvíli malý letí po hlavě dolů.Tak kdo je horší hlídač?

jani bud v klidu vis kolik maminek by melo ublizovat detem podle boule na hlave nebo modrince na ruce, jsou to deti neboj to se stane jeste mockrat

ještě tolikrát se praští do čelíčka a bude mít bouli...to víš...to je hned...jen se otočíš a už je dítě na zemi...znám to,dle vlastní zkušenosti. Si z toho nelam hlavu. Hlavně, že je v pořádku a nic zlého se jí více nestalo!krásný den :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka